Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Segítség! Vendégkönyv készítés?

Segítség! Vendégkönyv készítés?

Figyelt kérdés

Még nem teljesen (sőt...) vagyok otthon a kódok és a html, php stb. weblapok szerkesztésében, de most direkt kísérletezgetek eggyel, hogy megtanuljam (tehát most nem kellenek olyan válaszok, hogy előbb tanuld meg ezt és ezt, mert az nagyon nem lesz válasz a kérdésemre...). Tehát van ez a link:

[link]

ami elmagyarázza, hogyan kell egy teljesen egyszerű vendégkönyvet csinálni. Az sql adatbázisban meg is csináltam a táblázatot, de hogy a php fájlokat hova töltsem arról fogalmam. Valaki megtudná pontosan mondnai hogy azokat hova tegyem? Tudom, hogy egy hozzáértőbb embernek ez gyerekjáték, de valószínűleg nem azért kérdezem, mert profi vagyok és nincs jobb dolgom. Előre is köszönök minden ezzel kapcsolatos választ!

2014. jan. 1. 15:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jól van, te akartad:

futtasd tetszőleges virtuális local szerver környezetetn javaslom a wamp-ot.

a virtuális szerver roor könyvtárába nyiss egy indey.php file-t, majd szúrj bele tetszőleges szkripteket. Innenstől google segedelmével egy igazi amatőr is tud statikus weboldalt kókányolni. Ha mégsem, ne foglalkozzon vele többet.

sok sikert.

2014. jan. 3. 20:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Bocsnat, helyesen: futtass, index.phpn root, csak a telefon...
2014. jan. 3. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!