Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tegyük fel csinálok egy...

Tegyük fel csinálok egy honlapot és a belépést sms fizetésért cserébe engedem be a látogatókat?!

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem ezt magánszemélyként meg tehetem vagy kell valami tennem hozzá hogy ezt megvalósítsam?

2013. dec. 25. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
halott ötlet, nem fizetne senki érte
2013. dec. 25. 10:42
 2/4 Német_Tibor ***** válasza:
100%
Mivel bevételed keletkezik belőle, hivatalosan egy vállalkozás kell mögé.
2013. dec. 25. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Kéne egy cég, meg valami tartalom amiért fizetne bárki is ezen a világon. Na az utóbbi lesz nagyon nehéz. :D
2013. dec. 25. 10:54
 4/4 anonim ***** válasza:

mivel szolgáltatást értékesítesz így SMS fizetésnél, hivatalosan céges formában kell csinálnod.

De persze mivel senki, vagy csak nagyon kevesen fognak regisztrálni úgy hogy ki sem tudják próbálni ez miatt nem igen kell aggódni.

Ha regisztráció, valamilyen anyag eléréséhez, letöltéséhez kell, ott csak is jogtiszta anyagot lehet terjeszteni. (különben te fizetsz)

Ha van mód, legyen ingyenes a regisztráció, csak pl. funkciók, szolgáltatások használata legyen korlátozott.

Ez jobban ösztönzi az embereket a fizetésre mint a regisztráláshoz is fizetni kell.

+ megfontolhatnád a paypal fizetést is, tudom macerásabb, mint az SMS, mert nem csak pár sor, hanem picit terjedelmesebb, de nem csak 50% -a lenne a tied, és sokaknak pl. nekem sincs mobilon engedélyezve az emeletdíjas szolgáltatások, hogy véletlen se legyen az, hogy egy olyan SMS előfizetést kötök, vagy appot telepítek ami lenulláza a kertemet.

2013. dec. 25. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!