Mi a véleményetek erről az oldalról?
2013. dec. 19. 10:49
1/8 Csxeba válasza:
alakul, de a szövegeket kicsit átformázhatnád, hogy ne középre igazítottak legyenek, mert az elég fapados hatást kelt. + az egyes blogbejegyzéseket formázd meg szépen: cím + dátum (bejegyzés száma sem árt) és utána a szöveg.
2/8 Csxeba válasza:
Ja és a sok :3 és ^^ smiley-k számát ritkítsd, mert elég irritáló ilyen mennyiségben sztem.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, próbálom megfogadni.
2013. dec. 19. 10:58
4/8 anonim válasza:
Chrome alól már az első oldalon van egy hiányzó kép. (Firefox alatt úgy néz ki oké). Tele van helyesírási hibával. Rengeteg ilyen tematikus oldal van a neten.
"Rólunk" mikor írod, hogy egyedül fogod vezetni a blog-ot.
"melyik animéről hozzak ajánlást, illetve ha nem ismerem, akkor bele-bele nézek és megpróbálok valamit összehozni belőle" Akkor ezek szerint nem fogod megnézni, csak átpörgeted és valamit odahantázol róla?
"Megpróbálok valósághű képet leírni, bár lehet néha elfogult leszek.:3 (eddig minden anime, amit láttam nagyon tetszett)"
Összességében az igyekezet értékelendő, de a kivitelezés az sajnos igen gyenge.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kritikát is. Amúgy arra kérdésedre, hogy gyorsan átpörgetem, igen, mivel ha végignézném, akkor 1-hét mire tudnék írni róla véleményt... így inkább átpörgetem, és leírom, ami az észrevételem. (majd utólag megnézem, ha tetszett, amit láttam)
2013. dec. 19. 11:15
6/8 anonim válasza:
Igen, kemény élet a kritikusok élete. De ha csak átpörgeted az komolytalan. Bár természetesen a te oldalad, úgyhogy te tudod.
7/8 anonim válasza:
a sablon nagyon rossz
fényépgaléria elég furán hangzik, és azok ott nem fényképek
8/8 anonim válasza:
Baromira nincs semmi tartalom, mindenhol csak leírod hogy milyen fasza lesz, meg hogy reméled hogy ihajcsuhaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!