Megéri részt venni egy online wordpress tanfolyamon ami nem ingyenes?
Reklámozni most direkt nem fogok, nehogy célzott dolognak tűnjön a kérdésem... :)
Tudom, sok tutorialt lehet találni, sok leírás van, saját magának is el lehet indulni az embernek, csak legyen sok ideje és türelme vele foglalkozni!
De mégis! Ha már valaki összeszedte a tudását, és van egy komplett oktatóanyaga, megéri azt a pár ezer forintot? Esetleg tapasztalata van valakinek ilyen téren? :)
Miért akarsz tanulni PÉNZÉRT olyasmit amit magadtól is megtanulhatsz?
Mellesleg ugyanazt tanítják amelyek megtalálhatóak ingyenesen a Youtuben
Kedves utolsó! Vártam már az ilyen jellegű hozzászólást! :)
Csak egyszerűbb egy megszervezett tematika szerint menni, nem? Hidd el nézegettem már youtube-on videókat, de valójában nem győztek meg. A magyar nyelvűek pocsékak, a külföldiek meg.. hát idő még megértem :)
De szívesen fogadok bárkitől lehetőleg magyar oktatóanyagról linket. (tudom: google a barátom) :D o.O
Nem, nem éri meg!
Ha nem értesz valamit, és elakadsz egy programozó szerint alapnak vélt dolgon, akkor nincs tanár akitől kérdez.
Egy drasztikus példa: Sebész orvosnak tanulsz online, de balkezes vagy és jobb kézzel, jobbkezes eszközökkel mutatják be, nem fogod tudni, hogyan kell fogni a szikét.
Meg persze annyira leszel profi is mint az a sebész aki otthon videóról tanulja meg, és házi kedvenceken gyakorol..
szerintem ezt mindenki maga tudja szubjektíven eldönteni!
Valakinek megéri, valakinek nem!
ÉN szeretek új dolgokat tanulni, vannakak akik szeretnek, de egyedül nem megy annyira jól nekik, igénylik a segítséget! Ha megteheted, szerintem tanulj akár fizetősen is! A legnagyobb kincs a tudás, azt senki nem veheti el tőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!