Segítség! Tumblr-ön hogy tudok menüt készíteni a blogomhoz? Hogy tudom belinkelni az aloldalaimat?
Szóval... van ez a blogom: [link]
És szeretném összegyűjteni egy helyre a videóimat, ezért csináltam egy aloldalt: [link] fanvid , és ez átirányít erre az oldalra: [link] tagged/fanvid
Szóval eddig oké. Viszont fogalmam sincs, hogy hogyan linkeljem ezt be az oldalamra úgy, mintha menü lenne. Néztem tutorialokat, de nem volt világos egyik sem, és a legtöbbnél ahogy létrehozták az aloldalukat, automatikusan megjelent nekik a blogjukon, belinkelve. Nálam miért nem? Csak a szokásos home, ask, past és theme jelenik meg mint link, és én valami ehhez hasonlót szeretnék, csak a saját linkjeimmel, amik bizonyos betaggelt posztjaimra irányítanak.
Remélem, érthető vagyok =) Kérlek, segítsetek, mert nagyon sokat próbálkoztam, de egyszerűen nem ment...
Minden választ felpontozok, előre is köszönöm szépen =)
< a href = "ide jön a link" >Ide írod, hogy pl Videók< / a >
Mindezt természetesen egybeírva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!