Szerintetek milyen ez a tumblr?
2013. dec. 1. 12:05
1/14 anonim válasza:
Ez hol weblapkészítés? Más tumblr oldalakról random képek összekaparása és kirakása?
2/14 A kérdező kommentje:
Negativ komikat mellozd...nem mas tumblr oldakarol kapartam ossze random kepeket talaltam oket egyeb weblapokon meg regen ..tartsd meg magadnak inkabb a valaszod velemenyre vagyok kivancsi nem beszolasokra illetve oltogatasokra.;):*
2013. dec. 1. 14:37
3/14 anonim válasza:
nos hát...tetszik a háttér...szép fehér....
ez az egyetlen pozitív dolog amit mondhatok az oldalról(ezt is nagyon-nagyon erőltetve)
4/14 anonim válasza:
kiraktál egy rahedli lopott képet az oldalra, design az nem létezik, domain a nagyon hosszúnál is hosszabb és azt várod hogy fényezzük
de ha ettől jobban érzed magad:
azta mekkora k***a jó oldal
viszont biztos vagyok benne hogy több millió emberen segítesz az oldaladdal és értelmet adsz az életüknek
6/14 anonim válasza:
Csak mondom, hogy a tumblrnek a lényege a reblogolás (vagyis mások képeinek megosztása)!!!!
8/14 anonim válasza:
hát az ha valamelyik kép megtetszik akkor azt elmentsed az oldaladra és így bármikor megtudod nézni. Én például imádom visszanézegetni a képeimet. Így látom, hogy abban az "időben" milyen volt a hangulatom vagy az ízlésem. :))
10/14 anonim válasza:
Nevetséges, tucat sweg blog, semmi értelme sincs. Megnézném hogy milyen dagadt lehetsz a valóságba [link] (nem akarok félre érhető lenni , ezzel arra akarok utalni hogy tuti nem vagy 65 kgná l több a valóságban)meg azt is hogy hogyan szívsz ( [link] ) ja várj....sehogy...szánalmas -.-" 13nál nem lehetsz több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!