Mit gondoltok az oldalamról?
Egy barátomnak csinálnék oldalt és arra lennék kíváncsi, hogy mi jó benne mit lehetne egyszerűbben ..esetleg mivel lehetne még fejleszteni???
A dizájn és a tartalom nulla.
Az oldal kódja nem "valid".
Mik azok a mysql hibaüzenetek mindenhol? A mysql már nem támogatottak a PHP-ban, használj MySQLi-t vagy PDO-t.
És mi az, hogy csak Firefox alatt működik helyesen?!?
Ha mindenképpen te akarod elkészíteni a barátodnak, akkor szerintem kezd az elejéről újra.
Amennyi időt belefektetnél, hogy újra elkészítsd, annyi idő alatt többször is meg lehetne csinálni egy jó wordpress oldalt.
jézusk.vaisten
Töröld! Most!
A barátodtól pedig kérj bocsánatot, hogy egyáltalán eszedbe jutott ilyen!
A php-t már átnézték , ..csak az atw nem támogat minden kódot..és akkor ha ilyen rossz mit és , hogy javítsak rajta??
A Mysqli szerkesztő oldalt hol találok?
Úgy értettem, mint például ez.
mysql.atw.hu
Már bocsi, de ez így azért kritikán aluli.
Ess neki elölről és a PHP-s dolgokat hanyagold, amíg legalább a HTML és CSS alapok nem mennek, mert most tisztán látszik, hogy még az sincs meg.
(De, hogy értékeljem is, mivel tartok webfejlestzés órát, ez nálam a kegyelem 2-es szintet sem hiszem, hogy elérné, max ha nagyon-nagyon jó kedvemben vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!