Mit gondoltok az oldalamról?
2011. nov. 6. 19:52
1/6 anonim válasza:
Még lehet jó is. CSAK KIÉGETI A SZEMEM.
2/6 anonim válasza:
Igen van mit javítani a kinézeten! Illetve a szövegek, legalább fogalmazd át, amit úgy másolsz ki máshonnan
3/6 anonim válasza:
Gagyi, tucat design és téma. Van nem egy sokkal igényesebb oldal ebben a témában.
4/6 anonim válasza:
Jogi hivatkozások hiányoznak mindenhol! Forrásmegjelölés, képek, információk forrása, riasztás hivatalosságának kizárása, hivatkozás a met.hu-ra, felelősségvállalási nyilatkozat.
Design; több oszlopban kellene a tartalmakat elrendezni, a görgetés nem felhasználóbarát.
Szakmai; igen, az Időkép oldal által nyújtott élmény sok amatőr számára csábító, de sokéves tapasztalatom szerint elég pontatlanok és túlzottan általánosak az előrejelzések. Egy egyszerű numerikus modellel többre mész.
5/6 anonim válasza:
Azt hogy, ebben az oldalban neked kb. semmi munkád nem volt klikk klikk és kész :)
Ha igazi saját weboldalt szeretnél tanulj php-t :)
6/6 anonim válasza:
A design nem lett valami "úúúú leesik az állam annyira jó" ... sőt, inkább az ellentéte... a logót kb. egy 3 éves is meg tudná csinálni, lehet még jobbra is.. Főleg, hogy itt-ott ki is lógnak a képek... Mivel bővítsd? Bármivel, mert ez így 5 perces oldal, két kattintás és kész. Amúgy meg, ha nem tudsz mit rátenni, akkor ne csinálj oldalt, válassz olyan témát, amihez értesz is, és akkor talán kettőnél több linket is fel tudsz tenni. Az előttem szólónak is igaza van, tanulj meg php oldalt készíteni (meg nem árt kis grafikai tudás sem), amíg nem értesz hozzá rendesen, addig felesleges "komolyabb" oldalt csinálnod. Ne érts félre, nem megbántani akarlak, csak tudod, eléggé idegesítő, mikor olyan emberek akarnak honlapot készíteni, akinek fogalma sincs la, hogyan megy ez.. én addig nem töltöttem fel az internetre egyetlen egy oldalt sem, amíg nem tudtam olyat csinálni, ami már alkalmas arra, hogy megnézzék több százan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!