Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek mennyiért lehetne...

Szerintetek mennyiért lehetne árulni egy fórumot?

Figyelt kérdés
Elég egyszerű telepíteni egy fórumot ha van egy minimális tapasztalatod.De aki nem szeretne vele vacakolni azoknak tudnék segíteni.Természetesen magyar nyelvű fórum és a kezelőfelület is.Én 2000Ft-ra gondoltam témák telepítésével együtt domain és tárhely nélkül.Láttam árlistákat ahol 8000Ft-ért árulnak olyan fórumot amiben semmi extra nincs.Mit gondoltok?

2013. nov. 17. 15:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk most már azért tényleg elgondolkodtam azon amit mondtatok 2000Ft elég sok.És igen amugy csak telepítésre gondoltam, és esetleg a témák átszabására logo, háttér vagy akár egy angol fórum téma nyomógombjainak átszerkesztése. Max. az utóbbi vesz több időt igénybe mert a PhotoShop még kicsit új nekem de ha elég időt fordítok rá akkor még szép is. ;-) Köszönöm a nagyon hasznos válaszokat és most már észhez tértem.
2013. nov. 19. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!