Szerintetek mennyiért lehetne árulni egy fórumot?
Figyelt kérdés
Elég egyszerű telepíteni egy fórumot ha van egy minimális tapasztalatod.De aki nem szeretne vele vacakolni azoknak tudnék segíteni.Természetesen magyar nyelvű fórum és a kezelőfelület is.Én 2000Ft-ra gondoltam témák telepítésével együtt domain és tárhely nélkül.Láttam árlistákat ahol 8000Ft-ért árulnak olyan fórumot amiben semmi extra nincs.Mit gondoltok?2013. nov. 17. 15:19
11/11 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk most már azért tényleg elgondolkodtam azon amit mondtatok 2000Ft elég sok.És igen amugy csak telepítésre gondoltam, és esetleg a témák átszabására logo, háttér vagy akár egy angol fórum téma nyomógombjainak átszerkesztése. Max. az utóbbi vesz több időt igénybe mert a PhotoShop még kicsit új nekem de ha elég időt fordítok rá akkor még szép is. ;-) Köszönöm a nagyon hasznos válaszokat és most már észhez tértem.
2013. nov. 19. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!