Weblap kinézet?
Hát erre szerintem egy blog szerkezet lenne a legjobb. Az időrendiség adott, 1 álom = 1 bejegyzés, lehetne címkézni az álmokat. Nézegess blog template-eket, én aszondom. :)
Sőt, ki is próbálhatnád pl. a Blogger-t. Vannak benne sablonok és valamelyest testreszabható. Akár csak ötletet ad, de még az is lehet, hogy itt maradsz és nem írogatsz saját weblapot. :)
Pont most vagyok éppen a blog template témákon :) De az ilyen mesterséges blogkészítő cuccokat nem nagyon bírom... inkább írom saját weboldalt, szeretem a kihívásokat, és legalább tökölhetek egy ideig vele :)
Köszi :)
Tényleg egy blogszerkezet lenne jó ehhez.
Kinézetre az álomról nekem valami nagyon fantasy téma jut eszembe, valami sötétebb.
Pl ennek a teteje, alja stimmel ahhoz amit én elképzelek, de a tartalom része nem jó. Háttér kicsit sötétebbre, de a többi egyáltalán nem oké.
Én mindenképpen tennék a headerbe valami fantasy, mystery képet, és valami sötét összhatást, világos content bg-vel.
Címek fontjával még merészkednék valami cicomásat, viszont jól olvashatónak kell maradnia a tartalomnak.
Tehát a design kulcsszava a képzelet lenne.
Már ha nem rózsaszín pónikkal álmodsz egész életedben :D
Értem... remek elgondolás ez a sötét, misztikus oldal... nekem tetszik :) Köszi!
És rózsaszín pónival még nem találkoztam álmomban se! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!