Weblap kinézet?

Figyelt kérdés
Már jó ideje, minden reggel leírom az álmaimat. Így már 3 füzetet teleírtam. Arra gondoltam, hogy írok egy weblapot ezekről az álmokról, afféle blogot. A kellő tudásom megvan hozzá: HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL kezelés... ez mind felsőfokon. De mégsem tudom elképzelni, hogy hogyan is nézzen ki az oldal, a "dizájnolás" nem az erősségem. Fel tudnátok vázolni nekem, hogy ti hogy képzelitek el az ideális weboldalt?

2013. nov. 15. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát erre szerintem egy blog szerkezet lenne a legjobb. Az időrendiség adott, 1 álom = 1 bejegyzés, lehetne címkézni az álmokat. Nézegess blog template-eket, én aszondom. :)

Sőt, ki is próbálhatnád pl. a Blogger-t. Vannak benne sablonok és valamelyest testreszabható. Akár csak ötletet ad, de még az is lehet, hogy itt maradsz és nem írogatsz saját weblapot. :)

2013. nov. 15. 21:59
 2/6 A kérdező kommentje:

Pont most vagyok éppen a blog template témákon :) De az ilyen mesterséges blogkészítő cuccokat nem nagyon bírom... inkább írom saját weboldalt, szeretem a kihívásokat, és legalább tökölhetek egy ideig vele :)

Köszi :)

2013. nov. 15. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
templatemonster
2013. nov. 15. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Tényleg egy blogszerkezet lenne jó ehhez.

Kinézetre az álomról nekem valami nagyon fantasy téma jut eszembe, valami sötétebb.

[link]

Pl ennek a teteje, alja stimmel ahhoz amit én elképzelek, de a tartalom része nem jó. Háttér kicsit sötétebbre, de a többi egyáltalán nem oké.

Én mindenképpen tennék a headerbe valami fantasy, mystery képet, és valami sötét összhatást, világos content bg-vel.

Címek fontjával még merészkednék valami cicomásat, viszont jól olvashatónak kell maradnia a tartalomnak.

Tehát a design kulcsszava a képzelet lenne.

Már ha nem rózsaszín pónikkal álmodsz egész életedben :D

2013. nov. 15. 22:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Király! Kösz! :)
2013. nov. 15. 22:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Értem... remek elgondolás ez a sötét, misztikus oldal... nekem tetszik :) Köszi!

És rózsaszín pónival még nem találkoztam álmomban se! :D

2013. nov. 15. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!