Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Blogspotra html kinézet?

Blogspotra html kinézet?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyesmi egyszerű, kicsit g-portalos design-t szeretnék. Van valamilyen oldal ahol le van írva, hogy kell ilyet készíteni? Vagy csak van leírás, hogy lehet a szokásos blogspot kinézet helyett mást csinálni kódokkal?

Köszi!

2013. aug. 16. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a CSS kódok átírásával megcsinálható simán. Talán még ebből az oldalból is ki tudod másolni egy-az-egyben.
2013. aug. 16. 11:05
 2/4 anonim válasza:

Az oldal készítőjét is megkérdezhetted volna, aki mellesleg nem örülne ha 'csak úgy kimásolnád' a dolgokat, kedves első válaszoló.

Az oldal készítője.

2013. szept. 9. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Elnézést, kedves oldal készítője.

A tippem nem ellened, nem a te blogod ellen irányult, hanem egy általános technikai tippet adtam. A kérdező ügyködjön a másolással és annak körülményeivel, HA akar.

Az, hogy én megkérdezlek téged erről és nemet mondasz, még nem garantálja, hogy a kérdező nem másolja ki a CSS-ed. Millió helyen olvashatja GYK-n, hogy jéé ezt meg lehet csinálni, meg ha egyszer rájön mit is jelent az 'Oldal forrása' menüpont a böngészőben, akkor is nekiindulhat lopni a kódod. Vagy másik oldalét, tök mindegy. Ez ellen nem lehet védekezni. (Esetleg a jobbklikket letilthatod, azzal a teljesen lámákat kizárod.)

Remélem a kérdezőnek is írtál, hogy legyen szíves ne másolja a kódod.

Az első válaszoló.

2013. szept. 9. 17:44
 4/4 anonim válasza:

I see, kedves első válaszoló. Igazából ha a kérdező annyira nem képes, hogy ráguglizzon arra, hogy "simple blogspot templates" akkor nem tartok tőle, hogy kódokat is ki tud másolgatni. És most akkor én is adtam egy tippet.

Az oldal készítője.

2013. szept. 9. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!