Hogyan tudnám egyedi kinézetűvé tenni blogoldalamat? (Blogspot)
Üdvözlök mindenkit!
19 éves lány vagyok, és súlyos pánikbetegségben valamint depresszióban szenvedek. Szeretnék létrehozni egy blogot ahol megoszthatom másokkal a tapasztalataimat és mindazon dolgokat amiken keresztül megyek ezekben a betegségekben, bízva abban, hogy mások számára esetleg szolgálhatok hasznos tanácsokkal.
Amiben segítséget szeretnék kérni az az lenne, hogy a blogoldalamat szeretném egyedi kinézetűvé tenni, de sajnos nem vagyok jártas a HTML és CSS kódolásokban amik ehhez feltétlenül szükségesek. Kérem aki jártas ebben a dologban segítsen nekem, mert rengeteget jelentene ez számomra! Mindenről konkrét elképzelésem van csak sajnos megvalósítani nem tudom őket magamtól.
Köszönöm szépen!
Nem akarok beleszoni a dologba, de ha tenyleg sulyos panikbetegsegben es depresszioban szenvedsz, akkor eloszor inkabb keress fel doktort/pszichologust/szakembert, aki ezzel foglalkozik, hogy segiteni tudjon. Ezek komoly betegsegek, csak a blogozas nem fog kigyogyitani.
Ha pedig mar kezeles alatt vagy, akkor siman irhatsz blogot pl. a fejlemenyekrol.
Sajnalom, ne add fel kerlek! Kitartas!
Ezen az oldalon talalsz sablonokat kifejezetten a blogspotra (ami asszem mar blogger):
Ezen a linken pedig egyszeruen le van irva (igaz, pici angol tudas szukseges), hogy hogy kell rahuzni a mar meglevo blogodra a sablont:
Sajnos már túlzottan régóta szenvedek ebben a betegségben, és az a helyzet, hogy elfáradtam már. Egyre kevésbé tudom elviselni a mindennapos rohamokat, rosszulléteket, mellkasi fájdalmakat, a szédüléseket, a rossz közérzeteket, és a többi velejárókat. Amiatt van szükségem egy blogra, hogy kimondjam azokat a dolgokat amik bennem vannak, és amiket érzek. Számomra ez fontos lenne.
Igen, ismerem ezt az oldalt, itt találtam meg azt ami nagyon megtetszett, csak kivitelezni kellene. :)
(És igen, már BLOGGER a neve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!