Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Atw.hu nem jelenítődik meg miért?

Gabesz9997 kérdése:

Atw.hu nem jelenítődik meg miért?

Figyelt kérdés

A minap elkészítettem a szerveremhez a weblapot atw.hu domaint használva. Itt is a linkje: [link]

De ezzel a linkel nem jelenítődik meg a weblap csak

[link]

Ezzel az alternatív linkkel.

Simple Machines motor és Simple Portal csomag van feltelepítve a ftp jére. Tudja valaki erre a megoldást? Vagy most a atw.hu nál vannak gondok, hogy nem jelenítődik meg vagy nektek megjelenítődik a atw.hu s al?

#weblap #rossz #ATW #jelenítődik meg
2013. nov. 5. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én honlapom (haha, 1 db átirányító oldal:D) megjelenítődik a sajátcím.atw.hu URL-en.
2013. nov. 5. 22:44
 2/4 Drone007 ***** válasza:

Én azt gyanítom, hogy valamilyen szerveroldali elérési (url vagy directory) hiba lesz, de mivel a php hibaüzenetei ki vannak kapcsolva, ezért nem kapsz visszajelzést arról, hogy hol hasal el a rendszer.

Egyébként az oldalad látványra nagyon sötét, néhol olvashatatlanul (sötétszürkén barna betűk?).

A hozzászólások szövegeinek szinezgetése/csinosítgatása tizenéves tinilányok szokása, ne csináld, komolytalan.

A középső kép szélesebb, mint a befoglaló elem, ezért nem látszik a jobb széle.

Saját szervereden kepfeltoltes.hu képeket használsz? Ez így elég értelmetlen dolog. Mi a gondod a saját tárhelyen tárolással?

Ha már képeket használsz a cikkeid fejlécéül, az ékezetekre ügyelhetnél. Ha nem akarsz ékezeteket használni, a szövegeket rakd ki angolul, sokkal elegánsabb lenne, mint így.

2013. nov. 6. 06:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. De míg a szerver nincs megrendelve nem is akarok a weblappal semmi komolyabbat. Az összes kiírás meg tesztből van fent. A szerverrel együtt weblapot is rendelek ezáltal nagyobb tárhelyem lesz így majd oda is tudom rakni és oda is fogom rakni a képeket. De akkor miért kérdezem, hogy miért nem jelenítődik meg a weblap? Azért mert ha más ATW jellegű weblapot akarok akkor ugyan ez a probléma lesz. De még mindig nem működik a megjelenítése a weblapnak :/
2013. nov. 9. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:
hostinger.hu < Jobb mint az atw, 0 reklám, gyors.
2013. nov. 12. 20:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!