Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Vélemény erről? (Sokan)

Qaxqaxqax kérdése:

Vélemény erről? (Sokan)

Figyelt kérdés

Egy versenyre készítettem egy képet, de én magam nem vagyok grafikus... A véleményetek érdekelne, hogy szerintetek milyen lett.

Tudom, hogy ez az egyéb kérdésekhez kéne menjen, de oda túl sok kérdés megy, hogy 1-2 embernél több törődjön a hülyeségeimmel. Gondoltam hogy a weboldalszerkesztéshez főleg frontendnél kell a grafika és itt van aki tud hozzáfűzni pozitívumokat és negatívumokat egyszóval kritikát alkotni a képről.

https://www.youtube.com/watch?v=SVzRzNfiU_w

A videó egyébként csak 3 perc szal nem kibírhatatlan a végignézése.

Az időtöket köszönöm és a válaszokat is(:

Minden válaszolót pontozok.

2013. okt. 25. 21:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Minden elismerésem, bárcsak én is így tudnám használni eme szoftvert :) Minden apró részletre figyeltél, ennek végeredménye-képpen létrejött egy nagyszerű kép. Szép munka!
2013. okt. 25. 21:30
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen(:

Már is kicsit megnyugodtam mert úgy gondoltam, hogy elég amatőr lehetek a téren, mert eddig nem sok hasonló színvonalú munkába fogtam még bele, meg én amúgy is programozónak tanulok(:

2013. okt. 25. 21:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A minap már láttam pont ezt a képet egy kérdés kapcsán, és lenyűgöző volt akkor is. Így videóban látni az elkészülési folyamatot .. . . .Hát le a kalappal. Gratulálok hozzá !!
 4/12 anonim válasza:
szerintem nagyon jó bár én nem igazán értek ehhez, tényleg minden apró részletre figyeltél, és érdekesnek is találtam a szerkesztett képet :)
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket és az időtöket is(:
2013. okt. 25. 21:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Letöltöttem a képedet, ez volt az első reakcióm: "Ej ha!" :) Átnéztem egész tüzetesen, (már amennyire ez a hiperszuper gépállat itt a melóhelyen engedi) és semmi nem odaillőt nem találtam. Nagyon ügyes vagy!
2013. okt. 25. 22:00
 7/12 anonim válasza:
100%
Nagyon ügyes vagy!
2013. okt. 25. 22:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz, de...

- A vízesés a lónak a lábából jön? Az nem jó.

- A ló árnyéka sincs jó irányban, mert azon az oldalon vannak a villámok, akkor az árnyéknak a másik oldalon kellett volna lenni.

- A ló árnyékát a lábától haladva egyre jobban el kellett volna mosni.

- A táj lehetett volna sötétebb, mivel borús az ég, de így olyan mintha a nap sütne.

Nem azért írtam, mert bele szerettem volna kötni, hanem csak leírtam a véleményem.

2013. okt. 26. 00:14
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi a kritikát #8 (:

Az árnyékot azért így csináltam mert a fény a kamera mögül jön és + 1 halványabb árnyékot is elhelyeztem a villám miatt, de mivel azt a részt eltakarja a hegy így az sokkal halványabb lett.

Ezt az egyet meg tudom magyarázni, de a többire nincs ilyen mentségem(:

Köszi még egyszer az időtöket, mindenkinek megadtam a 100%ot(:

2013. okt. 26. 08:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Remek lett.

G.

2013. okt. 26. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!