Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Eddig hogy tetszik ez a blog?

Eddig hogy tetszik ez a blog?

Figyelt kérdés

Pozitív, negatív kritikát is elfogadok!

[link]

2013. okt. 14. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A design kellemes. Talán még annyit lehetne rajta javítani, hogy jobb oldalt, a címkék színét picit sötétebbre venni. :)

A tartalom nem az én világom, de helyesírásilag rendben van. Szerintem lehetne a szöveg középre igazított helyett inkább sorkizárt (vagy legalább balra igazított).

+ Mivel Olivia Wilde nagy szerelmem, kapsz egy pirospontot! :D

Csak így tovább! :)

2013. okt. 14. 22:12
 2/6 edemmester ***** válasza:
Egész jó, tetszik. A tartalma mindenképp rendben, igényes munka, remélem hogy a jövőben is tartani fogod ezt a színvonalat. A design is egész jó, nem mondom hogy tökéletes, de nagyon jó úton halad. Sok sikert kívánok! Ha bármi kérdésed van, vagy ha segítség kell, írj bátran privátban!
2013. okt. 15. 16:56
 3/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Nincsenek különösebb helyesírási hibák, a témák is érdekesek, összeségében szerintem nagyon jó a blog. Sok sikert a jövőben is! :)
2013. okt. 19. 16:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindhármótoknak!
2013. okt. 19. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Szép és igényes. Komolyan.

Egy apró megjegyzés: a szövegrészeknél próbálj meg egy olyan betűtípust találni, ami tartalmazza a ő ű karaktereket is, mert így kicsit elütnek (főleg ott feltűnő, ahol sokszor szerepel az 'énekesnŐ, cipŐsszekrény stb...)

2013. okt. 25. 08:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az ő, ű betűket észre sem vettem!
2013. okt. 25. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!