Nem rossz, de van pár pontatlanság. (Csak felületesen futottam pedig át.)
1. std::string-et használj a szövegek tárolására, az a "hivatalos".
2. kiirtásnál a karakterláncok összefűzésére + helyett tessék használni a << jeleket. (std::cout<<"Hello "<<nev<<"!"<<std::endl;
Itt még felhívom a figyelmet, hogy legalább 1 entert ajánlott tenni, ha nem is std::endl-al, de minimum egy "\n"-el, mert ha konzolból nézed, sortörés nélkül undorító dolgok jöhetnek ki.
Hirtelen így háromnegyed 1 körül ennyit találtam, amin esetleg lehetne javítani.
Ps.:
Első válaszoló,átnéztem a szöveget és kijavítottam az általad írt hibákat.
Oké. :)
Hmm, ha sikerül tényleg nagyon érthetővé tenned, akkor sokaknak jó lehet, ha csak kicsit ismerkednének a nyelvvel.
(De cserébe azért mindig törekedj a pontos fogalmazásra, illetve C++ kódokra.
Tanulj több könyvből és azt a tudást egyszerűsítsd le, akkor még lehet ebből valami. :) )
Igen,mindig többször átnézem(kódolási és helyesírási) hibákat keresve az egész blogot.Több könyvből csinálom:
A C++ programozási nyelvből és a 24 órásból egyszerre.
Ja,és ha ezt a blogot most megpróbálnátok egy abszolút kezdő szemével nézni,akkor mit tapasztalnátok?Értenétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!