Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tetszik az alábbi oldal?

Tetszik az alábbi oldal?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 19. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem rossz, de van pár pontatlanság. (Csak felületesen futottam pedig át.)

1. std::string-et használj a szövegek tárolására, az a "hivatalos".

2. kiirtásnál a karakterláncok összefűzésére + helyett tessék használni a << jeleket. (std::cout<<"Hello "<<nev<<"!"<<std::endl;

Itt még felhívom a figyelmet, hogy legalább 1 entert ajánlott tenni, ha nem is std::endl-al, de minimum egy "\n"-el, mert ha konzolból nézed, sortörés nélkül undorító dolgok jöhetnek ki.

Hirtelen így háromnegyed 1 körül ennyit találtam, amin esetleg lehetne javítani.

2012. jan. 20. 00:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,megy a zöld kéz.
2012. jan. 20. 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Most nem tudom mire vonatkozott ez a tetszik dolog, de egy ingyenes blog plusz ami olyan témát dolgoz fel amit kismillió másik sokkal színvonalasabb oldal, szóval nem rossz, csak nem sok értelme van.
2012. jan. 20. 10:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen,tisztában vagyok vele,hogy sok oldal létezik a témában,nem is akartam nagyon újat alkotni,inkább csak annyit,hogy megpróbáltam mindenki által érthetővé tenni a C++ nyelvet.Szerintetek ez sikerült?
2012. jan. 20. 11:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Ps.:

Első válaszoló,átnéztem a szöveget és kijavítottam az általad írt hibákat.

2012. jan. 20. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Oké. :)

Hmm, ha sikerül tényleg nagyon érthetővé tenned, akkor sokaknak jó lehet, ha csak kicsit ismerkednének a nyelvvel.

(De cserébe azért mindig törekedj a pontos fogalmazásra, illetve C++ kódokra.

Tanulj több könyvből és azt a tudást egyszerűsítsd le, akkor még lehet ebből valami. :) )

2012. jan. 20. 13:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen,mindig többször átnézem(kódolási és helyesírási) hibákat keresve az egész blogot.Több könyvből csinálom:

A C++ programozási nyelvből és a 24 órásból egyszerre.

Ja,és ha ezt a blogot most megpróbálnátok egy abszolút kezdő szemével nézni,akkor mit tapasztalnátok?Értenétek?

2012. jan. 20. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!