Ti hogy csináljátok meg a honlapotok fejlécét?
Én csak azt a módszert ismerem , hogy lementek egy hátteret , átméretezem , és rakok kb rá 3-4 filmes hátteret , egymás mellé. Honlapom: [link]
A photospace képszerkesztőt használom.

Ne reklámozd már itt az oldalad, légyszíves. Semmi köze a kérdéshez, látod, csak a kritikákat kapod, amikre nem is hallgatsz sem most, sem a korábbi topikokban, ahova belinkelted. A látogató számlálód növekszik, de nem érsz vele semmit, mert nem visszatérő látogatók lesznek és mi biztos nem fogjuk terjeszteni a linked.
A kérdésedre válaszolva én CSS-sel csináltam fejlécet. Kiraktam egy egyszerű szöveget és megformáztam. Nem spiláztam túl. Nem kell mindenhová kép. De ha képszerkesztőket akarsz hallani, akkor én a PhotoFiltre Studio-t használom.
Photoshop jó-e fejléckészítéshez? Ez olyan mintha megkérdeznéd, hogy az autó jó-e a Budapest-Debrecen útra. A Photoshop a(z egyik?) legprofibb képszerkesztő szoftver, csak szólok.
Egyébként ezt a fejlécet amit csináltál, Paint-ben is meg lehet csinálni. Ráhánytál 3-4 képet a rajzlapra és körberajzoltad őket ezzel az ocsmány lila színnel, ráadásul nem is vízszintes vonalat húztál.
A design-hoz meg annyit, hogy az nem mentség hogy ez egy kész design. A színeket biztos te állítottad be rajta. Megint megjegyzem, hogy fekete háttéren a sötétkék szöveg nem olvasható. De ha így is voltak a színek, az már a te felelősséged, hogy ezt a sablont választottad.
Összegzés:
Én a PhotoFiltre-t ajánlom és reklámozás helyett gondold újra az oldalad design-ját.

Na most belevizslattam a tartalomba én is.
Hát azt látom, hogy a Segítség menüpontot kézzel írtad. :D
<idézet>
Így néz ki a levél amikor megérkezett:
"Regisztráció aktiválása
Aktiváld regisztrációdat az alábbi linkre kattintva!
Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál boomrating3.lapunk.hu oldalunkon. Belépés csak a regisztráció aktiválása után lehetséges."
Aktiválod , és utána már be is tudsz lépni.
</idézet>
Bemásoltál egy tök más oldaltól kapott regisztrációs levelet, gratulálok. És még a személyre szóló hash-eket sem törölted ki belőle...
Ilyet azért ne csinálj. Jó, hogy a jelszóváltoztató email-edet nem másolod be a nagyvilágnak.
Más:
<idézet>
MIÉRT HASZNÁLHATNAK A REGISZTRÁLT TAGOK TÖBB MINDENT AZ OLDALON?
Azért , hogy a regisztrálásnak legyen haszna.
Ha nem lenne haszna akkor fölösleges a regisztrálció.
</idézet>
Ezen a filozofikus gondolatmenettel gondolom kemény másodperceket is eltöltöttél. :D
Ez kb. ilyen szintű:
"Miért kék az ég? Azért, mert ha nem lenne kék, akkor nem kérdezhetnéd meg, miért kék."
Továbbra sincs fogalmunk, miért gyűjtesz email címeket. Jelenleg a regisztráció egyetlen dologra jó az oldaladon: Továbbállnak a felhasználók, mert nem fogják végigkattintgatni a regisztrációt csak azért, hogy olyan információhoz jussanak, ami máshol is elérhető szabadon.
Megint más:
<idézet>
hogy ha nem hozza be a videókat , akkor a lejátszó nincs telepítve ami a youtube videó-nézéshez nagyon fontos.
Telepítésükhöz látogass el a szofterbazis magyar weboldalára.
</idézet>
Mindent leírsz, csak azt nem, hogy szegény analfabétának mire van szüksége a többezer programot kínáló szoftverbázisról.
Ez most csak így kijött belőlem 5 perc körülnézés után.
És ne beszólásnak vedd, csak javaslatnak, hogy a design mellett a tartalmon is gondolkodj el, hogy értelme legyen.
Ja és még valamit: vannak olyan tartalmak , amiket akkor írtam amikor még elég kicsi voltam , mindez 2009 környékén volt rajta a boomrating.lp-n , ha elolvastátok volna az Oldal történetét amit külön menüpontban leírtam , de hát ti olvasni se tudtok , nem tudjátok értelmezni a szöveget. Mindent fikáztok , betűméret(ezen én is röhögtem) Mi a francnak jöttök ide bunkók? Bunkoskodjatok magatokkal , NE vwgyétek el mások kedvét a honlapszerkesztésről , mert amit Ti műveltek az már tényleg megviseli az embert. XD
Hallod ha hallgatnék a ti szemét , undorító beszóllásotokraq , már tényleg hagynám az egészet , de rossz hír , nem sikerült elvenni a kedvem a szerkesztésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!