Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ti hogy csináljátok meg a...

Ti hogy csináljátok meg a honlapotok fejlécét?

Figyelt kérdés

Én csak azt a módszert ismerem , hogy lementek egy hátteret , átméretezem , és rakok kb rá 3-4 filmes hátteret , egymás mellé. Honlapom: [link]

A photospace képszerkesztőt használom.

2013. szept. 19. 14:48
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Tetszik? Írd ki a Te oldaladra is! És nekem tetszik ez a betűtípus.
2013. szept. 19. 15:15
 12/29 anonim ***** válasza:
#10-es vagyok, az előző alatt a #7-est értettem,de közben kicsit megszaporodott a hozzászólások száma:)
2013. szept. 19. 15:15
 13/29 anonim ***** válasza:
#12. Hát attól függ kinek mi, de én a Photoshopon és a Fireworks-on kívül nem vagyok hajlandó mást használni a design-re.
2013. szept. 19. 15:26
 14/29 anonim ***** válasza:

Ne reklámozd már itt az oldalad, légyszíves. Semmi köze a kérdéshez, látod, csak a kritikákat kapod, amikre nem is hallgatsz sem most, sem a korábbi topikokban, ahova belinkelted. A látogató számlálód növekszik, de nem érsz vele semmit, mert nem visszatérő látogatók lesznek és mi biztos nem fogjuk terjeszteni a linked.

A kérdésedre válaszolva én CSS-sel csináltam fejlécet. Kiraktam egy egyszerű szöveget és megformáztam. Nem spiláztam túl. Nem kell mindenhová kép. De ha képszerkesztőket akarsz hallani, akkor én a PhotoFiltre Studio-t használom.

Photoshop jó-e fejléckészítéshez? Ez olyan mintha megkérdeznéd, hogy az autó jó-e a Budapest-Debrecen útra. A Photoshop a(z egyik?) legprofibb képszerkesztő szoftver, csak szólok.

Egyébként ezt a fejlécet amit csináltál, Paint-ben is meg lehet csinálni. Ráhánytál 3-4 képet a rajzlapra és körberajzoltad őket ezzel az ocsmány lila színnel, ráadásul nem is vízszintes vonalat húztál.

A design-hoz meg annyit, hogy az nem mentség hogy ez egy kész design. A színeket biztos te állítottad be rajta. Megint megjegyzem, hogy fekete háttéren a sötétkék szöveg nem olvasható. De ha így is voltak a színek, az már a te felelősséged, hogy ezt a sablont választottad.

Összegzés:

Én a PhotoFiltre-t ajánlom és reklámozás helyett gondold újra az oldalad design-ját.

2013. szept. 19. 15:56
 15/29 anonim válasza:
de jó vagy:)lopni az oldaladról tilos:))ne basszál már kiscsávó:)te mit csinálsz?:)::)
2013. szept. 19. 16:45
 16/29 A kérdező kommentje:
Nem lopok sehonnan , ha van bemásolt szöveg(főleg a blogomban , oda írom a forrást) a többit saját kezemmel írtam.
2013. szept. 19. 17:56
 17/29 anonim ***** válasza:

Na most belevizslattam a tartalomba én is.

Hát azt látom, hogy a Segítség menüpontot kézzel írtad. :D

<idézet>

Így néz ki a levél amikor megérkezett:

"Regisztráció aktiválása

Aktiváld regisztrációdat az alábbi linkre kattintva!

[link]

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál boomrating3.lapunk.hu oldalunkon. Belépés csak a regisztráció aktiválása után lehetséges."

Aktiválod , és utána már be is tudsz lépni.

</idézet>

Bemásoltál egy tök más oldaltól kapott regisztrációs levelet, gratulálok. És még a személyre szóló hash-eket sem törölted ki belőle...

Ilyet azért ne csinálj. Jó, hogy a jelszóváltoztató email-edet nem másolod be a nagyvilágnak.

Más:

<idézet>

MIÉRT HASZNÁLHATNAK A REGISZTRÁLT TAGOK TÖBB MINDENT AZ OLDALON?

Azért , hogy a regisztrálásnak legyen haszna.

Ha nem lenne haszna akkor fölösleges a regisztrálció.

</idézet>

Ezen a filozofikus gondolatmenettel gondolom kemény másodperceket is eltöltöttél. :D

Ez kb. ilyen szintű:

"Miért kék az ég? Azért, mert ha nem lenne kék, akkor nem kérdezhetnéd meg, miért kék."

Továbbra sincs fogalmunk, miért gyűjtesz email címeket. Jelenleg a regisztráció egyetlen dologra jó az oldaladon: Továbbállnak a felhasználók, mert nem fogják végigkattintgatni a regisztrációt csak azért, hogy olyan információhoz jussanak, ami máshol is elérhető szabadon.

Megint más:

<idézet>

hogy ha nem hozza be a videókat , akkor a lejátszó nincs telepítve ami a youtube videó-nézéshez nagyon fontos.

Telepítésükhöz látogass el a szofterbazis magyar weboldalára.

</idézet>

Mindent leírsz, csak azt nem, hogy szegény analfabétának mire van szüksége a többezer programot kínáló szoftverbázisról.

Ez most csak így kijött belőlem 5 perc körülnézés után.

És ne beszólásnak vedd, csak javaslatnak, hogy a design mellett a tartalmon is gondolkodj el, hogy értelme legyen.

2013. szept. 19. 18:51
 18/29 A kérdező kommentje:
utolsó: az a régi oldalom volt , arra volt feltöltve , és onnan raktam át. Ha elolvastaf volna a főoldalt , a boomrating3 az én oldalam volt. Fel sem tűnt a hasonló cím?: Marha!!
2013. szept. 19. 19:57
 19/29 A kérdező kommentje:

Ja és még valamit: vannak olyan tartalmak , amiket akkor írtam amikor még elég kicsi voltam , mindez 2009 környékén volt rajta a boomrating.lp-n , ha elolvastátok volna az Oldal történetét amit külön menüpontban leírtam , de hát ti olvasni se tudtok , nem tudjátok értelmezni a szöveget. Mindent fikáztok , betűméret(ezen én is röhögtem) Mi a francnak jöttök ide bunkók? Bunkoskodjatok magatokkal , NE vwgyétek el mások kedvét a honlapszerkesztésről , mert amit Ti műveltek az már tényleg megviseli az embert. XD

Hallod ha hallgatnék a ti szemét , undorító beszóllásotokraq , már tényleg hagynám az egészet , de rossz hír , nem sikerült elvenni a kedvem a szerkesztésről.

2013. szept. 19. 20:04
 20/29 A kérdező kommentje:
Na most én is nyilvánítottam a véleményemet.
2013. szept. 19. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!