Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ti hogy csináljátok meg a...

Ti hogy csináljátok meg a honlapotok fejlécét?

Figyelt kérdés

Én csak azt a módszert ismerem , hogy lementek egy hátteret , átméretezem , és rakok kb rá 3-4 filmes hátteret , egymás mellé. Honlapom: [link]

A photospace képszerkesztőt használom.

2013. szept. 19. 14:48
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Az oldalad dizájnja enyhén szólva hulladék.

Amúgy fejléc ügyileg két lehetőség vezeti a listát:

Kép alapú fejléc, amit ezerféleképpen lehet összerakni.

Lehet egyszerű szöveg, a CSS3 jóvoltából egy rakás cicomát is mellékelhetsz hozzá. (színátmenet, lekerekítés, árnyék, stb.)

Kicsit konkretizálhatnád a kérdésed, mert ezer oldalt tele lehetne írni fejléckészítős tippekkel.

G.

2013. szept. 19. 14:54
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Drága édes istenem könyörgöm kímélj ezektől az ucozos szaroktól! Mellesleg Photoshop illetve Fireworks.
2013. szept. 19. 14:55
 3/29 A kérdező kommentje:
eLSŐ: Ez egy sablon , amit telepítettem. NEM ÉN CSINÁLTAM ILYENRE!
2013. szept. 19. 14:59
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Választhattál volna másikat... ez sz*r enyhén szólva.
2013. szept. 19. 15:02
 5/29 A kérdező kommentje:
photoshop az jó fejléckészítéshez?
2013. szept. 19. 15:06
 6/29 anonim ***** válasza:

#2 a gimp is elég,ha nem a produktivitás a lényeg.

Kérdező: sokféle módon lehet csinálni ilyesmit.

Pl több réteget egymásba mosol úgy,hogy azok átlátszósága változik akár helyenként . A rétegekbe pedig effektet raksz. Pl csökkented az intenzitást és adsz hozzá egy színt, mintha színszűrőn keresztül néznéd stb.

Sok lehetőség van, ez az oldal témájától is függ. Viszont ez még kevés az oldal kinézetének javításához.

Elég csicsa az oldal olyan értelemben,hogy fura betűtípust használsz. A színek pedig nincsenek harmóniában és nem tudni,mi a fontos.

2013. szept. 19. 15:08
 7/29 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne hozzá jó a Photoshop?

Mellesleg ne haragudj, de tényleg elég hitvány a design.

2013. szept. 19. 15:09
 8/29 anonim ***** válasza:

Jó, de jobb lenne GIMP-pel kezdeni, mert a fejléceden nem a program hiánya vagy milyensége a probléma, hanem a borzasztó amatőr módon összerakott képek tömkelege.

Nem csak -sőt!- a választott sablon felelős az oldalad kritikán aluli kinézetéért, a fejléc, a színes szövegek, a betűtípus, minden rosszul néz ki.

G.

2013. szept. 19. 15:10
 9/29 SimkoL ***** válasza:
Nekem az tetszik a legjobban: " Másolni , lopni az oldalról tilos!"
2013. szept. 19. 15:12
 10/29 anonim ***** válasza:

Előző:Jó hozzá, csak nem feltétlen kell akkora tudású program.

Kérdező: miről szól az oldal? filmekről.. akkor fent lehetne akár egy moziterem ülőkés kép,mintha hátulról néznél egy filmet,de lehet olyan is,hogy egyáltalán nincs egy deka kép sem a fejlécben..

Vagy pl mozigép oldalról.. ha 3d -ben ügyes vagy,akkor filmszalagra is rakhatsz képkockákat.. ezer és egy módi van. Ez most olyan,mint amit word-ből raktak volna fel.

2013. szept. 19. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!