Szeretnék egy olyan rendszert a weblapomhoz, ami olyan mint egy fórum de mégse az hogy lehet ilyet csinálni?
Akkor tévedtem, azt hittem a tábla nevéből (cikk2), hogy minden egyes cikknek csinálsz egy táblát.
Jó így, jó az egy tábla.
frame3.php
$q = mysql_query("SELECT * FROM cikkek WHERE megirtcikk='$cikk'");
Itt nem kapja meg átirányításnál a $cikk változót, és mi az a megirtcikk?
A frame3.php-nek mit kéne csinálnia?
Egy cikket kiírnia, vagy az összeset?
Ha mindet, akkor nem is kell WHERE,
és ehhez még jön egy sor:
while($row=mysql_fetch_assoc($q)){
echo "<p>".$row["mezőnév1"]."</p> - ".$row["mezőnév2"] ... ;
}
}
".. van a bejelentkezés/regisztrációnak van egy a login hoz való bejelentkezésnek.." ez viszont szerintem nem jó.
Példa: users tábla[ id, nev, jelszo, jog(sima felhasználó/admin) ]
Ha admin, akkor engeded hogy írjon cikket, és nem is kell még egy helyen bejelentkeznie.
Minden jól működik.Köszönöm a segítséget.Csak az a baj hogy nem tudom az sql táblába beküldeni a $cikk változót én így próbáltam:<?php
$host = "mysql15.000webhost.com";
$user = "a2679311_php";
$pass = "a jelszóm";
$db = "a2679311_php";
$cikk = $_POST['cikkide'];
if(empty($cikk))
{
echo "Nem írtál semmit a cikk mezőbe";
}
else{
mysql_connect ("$host", "$user", "$pass") or die("Nem sikerült a csatlakozás");
mysql_select_db("$db") or die("Valami baj van");
$sql = "INSERT INTO `a2679311_php`.`cikk2` (
`cikk`
)
VALUES (
'$cikk'
);
";
header("location:frame3.php");
}
De mikor a frame 3nál le akarom kérdezni kiírja hogy nincs egy cikk sem ellenőrzöm az sql adatbázisomat és tényleg nincs benne a $cikk mint változó de akkor hogy küldjem el.
A másik az lenne a frame 3 ahol az összes ciknek megkell jelennie ott hogy írjam ki.Ha erra valaki tud nekem válaszolni az nagyon jó volna mert csak ennyi kellenne a teljes sikerhez.
De már idáig is sokat segítettetek amit nagyon köszönök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!