Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan kell HTML fórumot...

Hogyan kell HTML fórumot írni? (Mielőtt válaszolsz, kérlek olvasd el, a kiegészítőt)

Figyelt kérdés
Szóval,tudom, hogy weblap készítésre, vannak már jóval fejlettebb technikák, mint a html. Hallottam róluk, viszont az egyik barátnőm, kért meg, hogy készítsek neki egy saját weblapot HTML-el, (írjam meg notepaddal) neki így kell, hogy miért nem tudom. Valaki segítsen, hogy hogyan tudok (jelszavas védelem alatt álló lapra) fórumot készíteni. csak egy téma kellene neki, ahova a naplóját jegyezheti. csak nem tudom, hogy hogyan kezdjek neki. egy mező kéne ahova írhatja a szöveget és ha a "státusz ok"-ra kattint, akkor mentse, saját magának. valaki legyen szíves s.o.s a többi dolog megy, csak fórumot nem tudok írni...

2013. aug. 1. 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:

HTML-ben magában sehogy. ami kelleni fog: HTML, PHP, Adatbázis vagy fájlban tárolás

Ami opcionális: CSS (manapság már szinte nélkülözhetetlen), javascript (jQuery)

2013. aug. 1. 12:09
 2/9 anonim ***** válasza:

A HTML leíró nyelv. Egy fórumhoz szerveroldali programozás kell (pl. PHP), megspékelve egy adatbázissal (pl. MySQL).

Csak HTML-lel NEM FOG MENNI. Mondd meg neki.

Ha csak naplózni akar, akkor regisztráljon Blogger-re, lehet priváttá tenni a blogot.

2013. aug. 1. 12:09
 3/9 A kérdező kommentje:

ő ilyen egyedibbet szeretne!:)

nyitott vagyok az újabb dolgokra, neki nem kell mindenről tudnia. aki tudna nekem ebben segíteni, az legyen szíves írjon egy üzenetet, ahol tudok adni elérhetőségeket! :)

2013. aug. 1. 12:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez nem megy egyről a kettőre. Igaza van a többi válaszadónak. Ajánlom keress web motort a fórumozásra/blogolásra amit bele ültetsz a html oldaladba. Fórumra ott a PHPBB elég könnyű telepíteni szinte mindent ír és ajánlom hozzá a [link] oldalt itt tárhelyet aldomaint és adatbázist is kapsz és reklám mentes oldal lesz. Esetleg ne is használj saját html oldalt szedj le egy e107 joomlat vagy phpfusion webmotort telepítsed fel és saját sablont"témát" készíts rá.
2013. aug. 1. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Kis titkos naplóra gondolt?, Vagy valami bloghoz hasonló valamihez?
2013. aug. 1. 13:03
 6/9 Lajos54 ***** válasza:

Addig is, amíg sikerül valami megfelelő megoldást találni (nem olyan egyszerű "összedobni" egy működőképes fórumot, mint egy statikus weblapot), javaslom, nézd ezt meg: [link]

Elég jól használható, be tudod építeni úgy a weblapba, hogy hozzá nem értőnek nagyon nem tűnik fel, hogy már régen máshol jár.

2013. aug. 1. 14:21
 7/9 Lajos54 ***** válasza:

Bár, ahogy így jobban belegondolok, amit te (illetve a barátnőd) akarsz, az nem fórum.

De nem is nagyon értem az elképzelést. Ha jelszavas védelem alatt áll, amolyan napló, akkor senki más nem is olvashatja? Akkor minek kell ehhez weblap? Ott a Word...

2013. aug. 1. 14:25
 8/9 PHP de kóder! ***** válasza:
htmlbb
2013. aug. 2. 20:48
 9/9 A kérdező kommentje:

Nekem fogalmam sincs,hogy mi ért így akarja.

elég fura csaj.. :/

2013. aug. 11. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!