Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ha megbízok egy programozót...

Ha megbízok egy programozót hogy készítsen nekem egy weblapot és ő az aki intézi a domaint és tárhelyet, honnan tudhatom hogy a domain és tárhely az én nevemen nem az övén? Honnan tudhatom hogy nem fog átverni?

Figyelt kérdés

2013. aug. 15. 17:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A 27% adót kár itt belekeverni szerintem, mert pl. ha alanyi adómentes katás a programozó, akkor nincs szó semmilyen áfáról. De van egy érzésem, hogy feketén dolgozik.
2013. aug. 29. 09:20
 12/13 anonim ***** válasza:

végül mit csináltál?

Te kerested meg a szolgáltatót, vagy pedig ő intézte?

Ellenőrizted a tulajt?

2013. okt. 28. 13:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Ár számítás: pl. akarok kapni 1200Ft óránként a munkáért, ez az alap óra díj.

Ezt megszorzom, a munkára számolt idő 150% -val. (50% a nem számolt kellemetlenségek, mint mikor pl. a menű színe legyen egy árnyalattal eltérő, 1px -el más... Ezek szinte mindig megvannak, elfogadott grafika után is)

Aztán az egészet ×2 (katások olcsóbban megússzák, de kft-nél pl. több az szja adó).

És meg is van a nettó ár az ügyfél részére.

Ezen felül már csak ÁFA -van, amit áfás számla jóvoltából vissza tud igényelni, mivel a legtöbb ügyfél cég.

2013. okt. 28. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!