Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudtok mondani egy tárhelyet...

Tudtok mondani egy tárhelyet a lentiek alapján?

Figyelt kérdés

-Magas vagy akár végleten adatforgalommal.

-Legalább 1 GB tárhely

-Legalább 10MBit feltöltési sebesség

-legfeljebb 3000-4000 Ft-os évenkénti árral domain-nel együtt számítva.

Wordpress honlap futtatására kell. Egy saját projektet szeretnék rajta csinálni. Megbízható és jó teljesítményű tárhelyt szeretnék.

#domain #tárhely #GB #FTP #SQL #web. webspace
2013. aug. 9. 19:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
3-4 ezerért csak max domaint kapsz
2013. aug. 9. 19:50
 2/16 anonim ***** válasza:
domain + valami free tárhely :-)
2013. aug. 9. 21:12
 3/16 Drone007 ***** válasza:

[link]

Mini csomagjuk (1Gb tárhely) .hu domainnel 4000Ft 1 évre

Megbízhatóak.

2013. aug. 10. 08:46
 4/16 anonim ***** válasza:

ininettel a legnagyobb gond, hogy nincs rewrite url, így aztán lőttek a barátságos URL -eknek.

+ ugye karakter kódolást sem lehet állítani statikus lapoknál, mivel nincs egyáltalán .htaccess

2013. aug. 10. 10:09
 5/16 anonim ***** válasza:
Gyümölcstárhely, Dotroll, DiMa. Ugyan nem ilyen olcsók de mindegyiknél regisztrálhatsz domaint - szinte bármilyen végződéssel-, van saját cpanel, ftp, adatbázis, jó tárhely méretek, jó elérhetőség, webmail, wp-t teljesértékűen lehet használni, saját analízis rendszerek és komoly support.
2013. aug. 10. 14:45
 6/16 Drone007 ***** válasza:

A Dotroll szerintem a legkevésbé sem megbízható (tapasztalat), a gyümölcsös pedig rohadtul drága.

Tibor: ez tévedés, nem tudom honnan vetted ezt. Az ingyenes tárhelyükön valóban nem megy a modrewrite, de a fizetősökön teljes szolgáltatást nyújtanak. Ezt tapasztalatból írom, készítettem oda honlapot, teljes körű htaccess kontrollal megy a modrewrite.

2013. aug. 10. 20:25
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem irreális elképzelés az évenkénti 3-4 ezer Ft domainnel, 1GB tárhellyel. Néztem előbb én is az ininet.hu-t, de nálam az 1 GB tárhely 400x12=4800-ra jött ki és még erre jön az áfa, miközben domainből csak kedvezmény jár hozzá. Tehát náluk bruttó 8400 Ft az 1GB + .hu Korábbi hozzászóló rossz összeget írt le, bár tény, hogy így se drága.
2013. aug. 11. 03:16
 8/16 Drone007 ***** válasza:

Igaz, kicsit benéztem a netto miatt az árat, viszont domainnel így is netto 5000 ft a mini csomagjuk (6350 bruttoban)

Itt van kalkulátoruk:

[link]

Még mindig ők a legolcsóbbak

2013. aug. 11. 09:07
 9/16 anonim válasza:

Szia!

Az árat valóban nagyon alacsonyan határoztad meg. A domain név viszont .hu változatban csak 2.200 Ft 2 évre. Azonban a fennmaradó 1800 Ft ból nem hozod ki azt, amit szeretnél.

-Korlátlan adatforgalom nem létezik. Aki ezt ígéri az csaló

-A feltöltési sebesség mire vonatkozik?

* Ha arra, hogy te milyen gyorsan tudod feltölteni Ftp re az adatokat, akkor az nem a szolgáltatótól függ.

* Ha arra, hogy milyen gyors a honlapod, akkor szintén nem ez a mérvadó.

* Amúgy minden szolgáltató 100 Mbit kínál alapból. Ennyit biztosít a szerverhotel.

Azon kellene elgondolkoznod, hogy a saját project mekkora bevételt hozna neked. Illetve azon, hogy mennyit szeretnél.

Ha az ötletedben hiszel, akkor áldozatot kell hozni érte. A 3000-4000 Ft az az összeg, amit ha elhagysz a standon akkor sem bosszankodsz.

Ha pedig nem hiszel benne, akkor miért foglalkozol vele? Miért erre fordítod az idődet. 3000-4000 Ft -ot megkereshetsz még a McDonaldsban is 1 nap alatt.

2013. aug. 12. 11:28
 10/16 A kérdező kommentje:

#9/9 válasz adónak:

Manapság ajánlották hogy keressek ingyenes szolgáltatót akinek csak a domaint kell fizetnem 3000 Ft-ért.

A korlátlan adatforgalom meg persze hogy csak a tárhely arányosan DDos támadások nélkül még nagyobb látogatás esetén is folyamatos üzemelést jelent azaz kb. 100-300 GB már igen reális mondjuk egy 1 GB-os tárhelyen ami nevezhető "korlátlannak".

A feltöltési sebesség meg a szerver feltöltési sebessége ami a felhasználók számára letöltési sebességet jelent.

Bevételben jelenleg nem igazán gondolkozok én nem eladni akarok bármit is hanem egy minőségi körülmények között csinálni azt amit én szeretnék. Ilyenek pl.: 3D animációs sorozat vagy bármi csak hobbi szinten és nem kereskedés szinten.

De egy fő dolog amit a figyelmedbe ajánlok hogy tapasztalt vagy de nem az volt a kérdés mit nem kaphatok meg a feltételekből. Köszönöm a választ "H.Tibor87" (ez után keresgetek a napokban), és köszönöm "Drone007", "dannystyle". Úgy látom akik fel vállalták a nevüket ők azok akik el olvasták a kérdésemet és majdnem 90~100%-ban értékes választ tudtak adni. Még egyszer köszönöm nektek a segítséget.

2013. aug. 19. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!