Tudtok mondani egy tárhelyet a lentiek alapján?
-Magas vagy akár végleten adatforgalommal.
-Legalább 1 GB tárhely
-Legalább 10MBit feltöltési sebesség
-legfeljebb 3000-4000 Ft-os évenkénti árral domain-nel együtt számítva.
Wordpress honlap futtatására kell. Egy saját projektet szeretnék rajta csinálni. Megbízható és jó teljesítményű tárhelyt szeretnék.
ininettel a legnagyobb gond, hogy nincs rewrite url, így aztán lőttek a barátságos URL -eknek.
+ ugye karakter kódolást sem lehet állítani statikus lapoknál, mivel nincs egyáltalán .htaccess
A Dotroll szerintem a legkevésbé sem megbízható (tapasztalat), a gyümölcsös pedig rohadtul drága.
Tibor: ez tévedés, nem tudom honnan vetted ezt. Az ingyenes tárhelyükön valóban nem megy a modrewrite, de a fizetősökön teljes szolgáltatást nyújtanak. Ezt tapasztalatból írom, készítettem oda honlapot, teljes körű htaccess kontrollal megy a modrewrite.
Igaz, kicsit benéztem a netto miatt az árat, viszont domainnel így is netto 5000 ft a mini csomagjuk (6350 bruttoban)
Itt van kalkulátoruk:
Még mindig ők a legolcsóbbak
Szia!
Az árat valóban nagyon alacsonyan határoztad meg. A domain név viszont .hu változatban csak 2.200 Ft 2 évre. Azonban a fennmaradó 1800 Ft ból nem hozod ki azt, amit szeretnél.
-Korlátlan adatforgalom nem létezik. Aki ezt ígéri az csaló
-A feltöltési sebesség mire vonatkozik?
* Ha arra, hogy te milyen gyorsan tudod feltölteni Ftp re az adatokat, akkor az nem a szolgáltatótól függ.
* Ha arra, hogy milyen gyors a honlapod, akkor szintén nem ez a mérvadó.
* Amúgy minden szolgáltató 100 Mbit kínál alapból. Ennyit biztosít a szerverhotel.
Azon kellene elgondolkoznod, hogy a saját project mekkora bevételt hozna neked. Illetve azon, hogy mennyit szeretnél.
Ha az ötletedben hiszel, akkor áldozatot kell hozni érte. A 3000-4000 Ft az az összeg, amit ha elhagysz a standon akkor sem bosszankodsz.
Ha pedig nem hiszel benne, akkor miért foglalkozol vele? Miért erre fordítod az idődet. 3000-4000 Ft -ot megkereshetsz még a McDonaldsban is 1 nap alatt.
#9/9 válasz adónak:
Manapság ajánlották hogy keressek ingyenes szolgáltatót akinek csak a domaint kell fizetnem 3000 Ft-ért.
A korlátlan adatforgalom meg persze hogy csak a tárhely arányosan DDos támadások nélkül még nagyobb látogatás esetén is folyamatos üzemelést jelent azaz kb. 100-300 GB már igen reális mondjuk egy 1 GB-os tárhelyen ami nevezhető "korlátlannak".
A feltöltési sebesség meg a szerver feltöltési sebessége ami a felhasználók számára letöltési sebességet jelent.
Bevételben jelenleg nem igazán gondolkozok én nem eladni akarok bármit is hanem egy minőségi körülmények között csinálni azt amit én szeretnék. Ilyenek pl.: 3D animációs sorozat vagy bármi csak hobbi szinten és nem kereskedés szinten.
De egy fő dolog amit a figyelmedbe ajánlok hogy tapasztalt vagy de nem az volt a kérdés mit nem kaphatok meg a feltételekből. Köszönöm a választ "H.Tibor87" (ez után keresgetek a napokban), és köszönöm "Drone007", "dannystyle". Úgy látom akik fel vállalták a nevüket ők azok akik el olvasták a kérdésemet és majdnem 90~100%-ban értékes választ tudtak adni. Még egyszer köszönöm nektek a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!