Tudtok mondani egy tárhelyet a lentiek alapján?
-Magas vagy akár végleten adatforgalommal.
-Legalább 1 GB tárhely
-Legalább 10MBit feltöltési sebesség
-legfeljebb 3000-4000 Ft-os évenkénti árral domain-nel együtt számítva.
Wordpress honlap futtatására kell. Egy saját projektet szeretnék rajta csinálni. Megbízható és jó teljesítményű tárhelyt szeretnék.
3-4 ezerért esélytelen hogy jó tárhelye tis kapj, meg domain is.
Sztem legolcsóbban 10 körül érdemes gondolkodni!
Ilyet pedig már egy csomót találsz, csak keress Google-be is, és az elsők között vannak a legjobbak
# 11
Szerintem meg már 3500-ért egy igan jó hobbi weboldalt dobtam össze domainnel együtt. Nagyon jó az ingyen tárhely párosítás egy domainnek. Aki komolyabb hangvételben szeretne a dolgokat venni azoknak érdemes 10000-ért vagy akár találtam egy évente 30000 Ft-os szolgáltatót akik teljesen maximálisan egy egyedi ajánlatokat ajánlva listából már ASP NET és Windows szerver mellett minden igényemet teljesítették.
lehet, hogy te tudtál 3500ért összedobni weboldalt, izlések és pofonok, ha minőséget is szeretnél érdemesebb drágábbat!
Amúgy mindenki tudja, hogy olcsó húsnak....
Igen-igen!
Én is azokat javaslom!
Médiacenter, tarhely.eu és az xhu!
Tarhely.eu-t javaslom én is, van hozzá 5%-os kupon kódom is :)
ingyenblog34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!