Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudtok mondani egy tárhelyet...

Tudtok mondani egy tárhelyet a lentiek alapján?

Figyelt kérdés

-Magas vagy akár végleten adatforgalommal.

-Legalább 1 GB tárhely

-Legalább 10MBit feltöltési sebesség

-legfeljebb 3000-4000 Ft-os évenkénti árral domain-nel együtt számítva.

Wordpress honlap futtatására kell. Egy saját projektet szeretnék rajta csinálni. Megbízható és jó teljesítményű tárhelyt szeretnék.

#domain #tárhely #GB #FTP #SQL #web. webspace
2013. aug. 9. 19:34
1 2
 11/16 anonim válasza:

3-4 ezerért esélytelen hogy jó tárhelye tis kapj, meg domain is.

Sztem legolcsóbban 10 körül érdemes gondolkodni!

Ilyet pedig már egy csomót találsz, csak keress Google-be is, és az elsők között vannak a legjobbak

2013. aug. 28. 15:14
 12/16 A kérdező kommentje:

# 11

Szerintem meg már 3500-ért egy igan jó hobbi weboldalt dobtam össze domainnel együtt. Nagyon jó az ingyen tárhely párosítás egy domainnek. Aki komolyabb hangvételben szeretne a dolgokat venni azoknak érdemes 10000-ért vagy akár találtam egy évente 30000 Ft-os szolgáltatót akik teljesen maximálisan egy egyedi ajánlatokat ajánlva listából már ASP NET és Windows szerver mellett minden igényemet teljesítették.

2013. aug. 31. 20:59
 13/16 anonim ***** válasza:

lehet, hogy te tudtál 3500ért összedobni weboldalt, izlések és pofonok, ha minőséget is szeretnél érdemesebb drágábbat!

Amúgy mindenki tudja, hogy olcsó húsnak....

2013. okt. 28. 13:34
 14/16 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, nem érdemes ingyenes szolgáltatókat választani, nekem ez a tapasztalatom, ahol fizetek ott többnyire van szolgáltatás és minőségi, nem véletlen ha beírod a googlebe, hogy tárhely akkor az első három (nem kiemelt, fizetett) találat között nem ingyenes tárhely szolgaltatok jönnek elő!
2013. okt. 29. 08:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen-igen!

Én is azokat javaslom!

Médiacenter, tarhely.eu és az xhu!

2013. okt. 30. 11:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Tarhely.eu-t javaslom én is, van hozzá 5%-os kupon kódom is :)

ingyenblog34

2014. júl. 17. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!