Weblapkészítést hol tudok tanulni?
Nekem volt szerencsém ELTE, BME és sima OKJ -s tanfolyamon végzettekhez, illetve olyanhoz aki autodidakt módon tanulta meg.
Nos, BME, ELTE -s végzők: Lusta, lassú, trehány munkát adtak ki a kezükből, tudásuk inkább elméleti, mint gyakorlati.
OKJ -s tanfolyammal azok rendelkeznek akik autodidakt módon nem jutottak előre, de OKJ után is csak annyival, hogy lett egy papírja arról amit nem tud.
Aki autodidakt módon sajátította el, talán azok voltak eddig a legjobbak, igaz MVC és biztonság tekintetében a körmükre kell nézni egy seniornak.
(Volt "szerencsém" egy rövid időre olyanhoz is aki egy budapesti főiskolán tanítja a programozást, Úgy hogy meg van az oka, hogy semmit nem jelent a papír.)
Nem akarlak lebeszélni OKJ-s tanfolyamokról, de ha elég szorgalmas vagy a neten rengeteg tananyag van, amivel fejlődhetsz.
Ha tanfolyamra mész, amellett valószínűleg mindenképpen hozzá kell nyúlnod netes anyagokhoz, csak így kiadsz egy kis pénzt is.
De azért sok sikert!
#13 -as, egyik ismerősöm az Invitelnél dolgozik, mikor kezdte a melót még nem volt papírja róla. :-)
Mindössze egy jó interjú és egy teszt feladatott kellet össze hoznia.
az igaz, hogy az egyetemen (ELTE-s tapasztalatom van), inkabb elmeleti tudast adtak. Elotte a progmatot egy videki foiskolan vegeztem, ott inkabb gyakorlati kepzes folyt.
A legotbbet mindenesetre autodidakta modon sajatithatod el, szerintem megtaniani programozni nem lehet senkit, csak magadtol tanulhatsz meg.
Tanulni akarok, azzal nincs gond, csak nem tudtam melyik a legcélszerűbb módja a dolognak.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!