Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weblapkészítést hol tudok...

Weblapkészítést hol tudok tanulni?

Figyelt kérdés
Valami OKJ-s vagy államilag támogatott sulit keresnék elsősorban, mert ha most végzek a fősulival (ennek most semmi köze a fent említettekhez), ezt szeretnék tanulni. Gondolom van valami 1-2 éves dolog. HTML meg CSS alapok megvannak, csináltam is egy-két statikus oldalt, de szeretném kicsit "profibban" csinálni, php-t is tanulni stb. :)
2013. júl. 18. 12:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem volt szerencsém ELTE, BME és sima OKJ -s tanfolyamon végzettekhez, illetve olyanhoz aki autodidakt módon tanulta meg.

Nos, BME, ELTE -s végzők: Lusta, lassú, trehány munkát adtak ki a kezükből, tudásuk inkább elméleti, mint gyakorlati.

OKJ -s tanfolyammal azok rendelkeznek akik autodidakt módon nem jutottak előre, de OKJ után is csak annyival, hogy lett egy papírja arról amit nem tud.

Aki autodidakt módon sajátította el, talán azok voltak eddig a legjobbak, igaz MVC és biztonság tekintetében a körmükre kell nézni egy seniornak.

(Volt "szerencsém" egy rövid időre olyanhoz is aki egy budapesti főiskolán tanítja a programozást, Úgy hogy meg van az oka, hogy semmit nem jelent a papír.)

2013. júl. 18. 17:38
 12/18 Drone007 ***** válasza:

Nem akarlak lebeszélni OKJ-s tanfolyamokról, de ha elég szorgalmas vagy a neten rengeteg tananyag van, amivel fejlődhetsz.

Ha tanfolyamra mész, amellett valószínűleg mindenképpen hozzá kell nyúlnod netes anyagokhoz, csak így kiadsz egy kis pénzt is.

De azért sok sikert!

2013. júl. 18. 18:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül papír és/vagy ismeretség kell, hogy el tudjon helyezkedni, hiába tanulja meg magától.
2013. júl. 18. 18:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Így van, előbb érdemes elmélyedni benne, aztán suli, magabiztosabb is leszel, kevesebb időt is vesz el, a végén meg papír.
2013. júl. 18. 18:56
 15/18 anonim ***** válasza:

#13 -as, egyik ismerősöm az Invitelnél dolgozik, mikor kezdte a melót még nem volt papírja róla. :-)

Mindössze egy jó interjú és egy teszt feladatott kellet össze hoznia.

2013. júl. 18. 19:23
 16/18 PHP de kóder! ***** válasza:
en nem szavaztalak le
2013. júl. 19. 10:34
 17/18 PHP de kóder! ***** válasza:

az igaz, hogy az egyetemen (ELTE-s tapasztalatom van), inkabb elmeleti tudast adtak. Elotte a progmatot egy videki foiskolan vegeztem, ott inkabb gyakorlati kepzes folyt.

A legotbbet mindenesetre autodidakta modon sajatithatod el, szerintem megtaniani programozni nem lehet senkit, csak magadtol tanulhatsz meg.

2013. júl. 19. 10:37
 18/18 A kérdező kommentje:

Tanulni akarok, azzal nincs gond, csak nem tudtam melyik a legcélszerűbb módja a dolognak.

Köszi a válaszokat!

2013. júl. 19. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!