Véleményetek erről a honlapról? (FRPG)
Itt a gyakorikerdesek.hu-n mutogatott oldalak közül ez mindenképpen a színvonalasak közé tartozik.
Amit hirtelen észrevettem:
A világosabb barna színben a fehér betű nehezen olvasható (rögtön a kezdőoldalon a bevezetés, közösség címszavak)
Regisztrációnál a jelszót és esetleg az e-mail illik kétszer bekérni, mert ha elírja a muksó akkor sohasem fog rájönni, mit cseszett el, csak azt látja hogy nem tud belépni.
A bal oldalt fent a Belépés panelen igazíthatnál, hogy az inputmezők egymás alatt legyenek, mert így olyan mintha odahányták volna.
Amúgy nem rossz az oldal, így tovább, ebből még honlap is lehet.
#1: a regisztrációnál a jelszót kétszer kéri, majd még az "elküld" gomb megnyomása után - ezt a tárhely így csinálta, nekem nincs beleszólásom.
a belépésnél szintén így, én csak a szélességét tudom változtatni.
köszi. :)
#2: köszönöm kedvességedet. ^^
A választható karakterek menüpontban összefolyik az egész cucc. Zavaró a háttér hogy egy többszínű paca látszik amögött a fejlécnek nevezett kép mögött. Pici, folyamatos, egybefüggő szöveget írsz, jobban kéne tagolni. A menüpontok borzalmasak. Ovális lenne a folt körülöttük, de az elrendezés miatt az oldaluknál és a tetejüknél le van metszve. A regisztrációt tényleg érdemes rendbehozni. Újrakérni az e-mailt és a jelszót.
Van egy fehér keret körbe az oldalon. Az rohadt idegesítő, és elvonja az ember szemét.
A színeket borzalmasan használtad. Alap szinten azokhoz képest amikre itt a gyik-on véleményt szoktak kérni, ahhoz képest egész jó, de összességében ez még nagyon alsó kategóriás. Ha még dolgozol rajta akkor kisülhet belőle valami jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!