Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a honlapról? Lent!

Figyelt kérdés

[link]

A minap csináltam, még a negyedével sem vagyok késsz, de a dizájn már nagyából körberajzolódott erről szeretném kikérni a véleményeteket:D

2012. márc. 5. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
jó az oldal semmi baj nem lenne vele ha a menüpontok működnének!
2012. márc. 5. 17:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, még nincs késsz :D
2012. márc. 5. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
38%
kaki, a dizi még elmenne, de a témaválasztás unalmas. A traktorverseny már nem menő.
2012. márc. 5. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
tetszik a kinézete, főleg a menü. Gondolom az üres lyukakat még kitöltöd valamivel
2012. márc. 6. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Az nagy hiba szerintem, hogy nincs optimalizálva 1024*768-as felbontásra. Magyarországon ezt még mindig sokan használják.

Maga a dizájn, az nem egy hiperszuper, de nem is rossz. Olyan középútnak mondanám.

Ami ront benne az az, hogy a posztokon belül nagyon káosz az elrendezés. Azt mindenképpen sokkal letisztultabbá tenném.

Egyébként több helyen szétcsúszik a honlap. Javasolnám hogy a négy legnagyobb böngészőn nézd meg hogy néz ki és optimalizálj.

2012. márc. 9. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!