A Godaddy-n vettem egy domain címet kb.1-2 órája. Ha rákeresek a keresőmen, akkor még mindig nem írja, hogy foglalt. Ugye nem vehetik el tőlem?
Figyelt kérdés
:)2013. júl. 1. 22:56
11/17 anonim válasza:
Nem vehetik el. A keresőt meg gondolom nem minden 2 percben frissítik. Ezért nem kell aggódnod. Ki van fizetve akkor a tiéd.
12/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, lehet, hogy nem irtam le eleg erthetoen, a godaddy keresoje szerint nincs meg regisztralva es megvasarolhatokent van feltuntetve.
2013. júl. 2. 13:33
13/17 anonim válasza:
Még nem frissült az adatbázisuk ezek szerint. Ez elég gáz, ha később is így marad, akkor írj a supportnak. Egyébként a Godaddy egy eléggé lehúzós cég.
14/17 A kérdező kommentje:
Naponta kuldozgetnek, hogy 15, 30, illetve 32%-os kedvezmenyt adnak, bar nem vontak le a vegosszegbol.
A masik fiokomban kb. 400 Ft-ert ajanlanak .com domaint venni, de ott meg a PayPal fizetes nem engedelyezett. :-)
Na mindegy, meg igy is jobban jartam, mint a tobbi szolgaltatoval.
2013. júl. 2. 16:57
15/17 anonim válasza:
Idegesítő a marketingjük. Azt a +150-200 forintot/év/domain bőven megéri kifizetni csak azért, hogy nem küldjenek napi 5 reklámlevelet.
16/17 anonim válasza:
Kicsit off, de legközelebbre ajánlom a Dynadotot.
17/17 A kérdező kommentje:
Még mindig nem frissitették. :(
2013. júl. 2. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!