Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen programmal lehetne...

Milyen programmal lehetne elkészíteni ezt az egyszerű weboldalt?

Figyelt kérdés

Weboldalak készítésében sajnos nem vagyok járatos, de valami olyan programmal szeretnék dolgozni, ami könnyen kezelhető, mégsem gagyi és gyorsan meg lehetne tanulni, és az elkészített oldalt könnyen feltölthetném saját .hu végződésű oldalamra.

Az oldal maga nem lenne valami bonyolult, mert csak összefogná a többi projektemet (egyenlőre). A lényeg hogy egy sokatmondó photoshoppolt fotó lenne a háttérben amin ikonszerűen rajta lennének a többi elérhetőségeim lineklve ikonként, lásd laarandras.hu jobboldalt kisikonok facebook, googleplus, stb :D, azzal a különbséggel, hogy az én ikonjaim egy kicsit előreugranának amint ráviszem az egeret. :)

kb ennyi, csak semmi bonyi :)

2013. jún. 23. 22:00
 1/8 csacsi2 ***** válasza:

Én sem vágom a témát, egyet ismerek és elég átlátható.

Azt hogy nem bonyolult kinek kinek a képességei, nekem alapból nehéz.

WYSIWYG Web Builder

[link]

2013. jún. 23. 22:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Bármilyen oldalhoz, ami nem gagyi vagy valamilyen CMS-t kell feltenni, vagy HTML és CSS ismeret kell.

Erre nincs olyan program (sajnos vagy szerencsére) ami tényleg használható és jó kódot generál.

2013. jún. 23. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:

ha szereted a fos dolgokat, akkor ajánlom a dreamweavert, ms frontpage meg ilyesmi progikat

ha pedig a jó dolgokat szereted tanulj html és css-t(egyáltalán nem nehéz) vagy használj egy már meglévő tartalomkezelő sablont(CMS)

2013. jún. 24. 00:26
 4/8 anonim ***** válasza:

MS WORD, Mentés másként, szűrt web. xĐ

Vagy fizetsz valakinek aki csinál egy szép weboldalt neked.

2013. jún. 24. 07:12
 5/8 Drone007 ***** válasza:

Azt, hogy egy oldal mennyire bonyolult, és mennyire komplikált elkészíteni abból nem lehet leszűrni, hogy hogyan néz ki.

A laarandras.hu például egy wordpress nevű tartalomkezelő rendszerre épül, ami azért egy elég bonyolult rendszer, de szerencsére ingyen beszerezhető, telepíthető, és ízlésednek megfelelően átalakítható. Ugyanakkor a wordpress alapvetően egy blog rendszer, persze sokminden másra is használható. Javaslom ismerkedj meg vele.

Ha viszont ez bonyolult lenne neked, akkor fordulj szakemberhez, aki ízlésednek és elvárásaidnak megfelelő honlapot készít neked. Amit használni nem "bonyi", bár biztos nem lesz olcsó.

Sok sikert!

2013. jún. 24. 07:30
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi :)))
2013. jún. 24. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Notepad++ :-)

De hogy segítsek is, akkor írom inkább a Dreamweavert, abba össze lehet kattingatni egy alap oldalt, és az új már a html5-öt meg a css3-t is támogatja (szerintem legalábbis, bár én sose használom)

2013. jún. 25. 20:42
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2013. jún. 26. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!