Maxtor5 kérdése:
Wordpresshez milyen ingyenes tárhelyet ajánlotok?
Figyelt kérdés
fontos hogy ingyenes legyen és reklámmentes2013. jún. 21. 16:56
1/8 anonim válasza:
"fontos hogy ingyenes legyen és reklámmentes"
Nincs oylan, amin teljeskörűen lehet hazsnálnia WP-t, amúgy a wordpress.com ajánl.
2/8 anonim válasza:
illetve a 0webhoston talán, nem tudom, ott van reklámmentes ingyenes tárhelyem, lehet rá tenni WP-t de nem próbáltam még ki, hogy milyen.
3/8 anonim válasza:
inkább regizz be worpress.com-ra. Egy ingyenes tárhely nem bír el egy wp oldalt.
4/8 anonim válasza:
000webhost -on megy a WP, de ha nincs optimalizálva, akkor figyelmeztetés nélkül törlik, mert terheli a szervert.
5/8 anonim válasza:
a css-t is teljeskörűen lehet babrálni? Illetve a megjelenési struktúrát? Mert a WP.com on nem lehetett, azért is nem foglalkozok már WP-el :D
Mire eljutttam addig, hogy saját tárhely, addigra meg kinőttem a gyári openszórsz tartalomkezelőkből és sajőát motort írtam.
6/8 anonim válasza:
A mi megrendelőink elküldenének a p1csába, ha ismeretlen, saját CMS-t próbálnánk lenyomni a torkukon.
7/8 anonim válasza:
Hát ezt a kettőt szinte lehetetlen egyszerre teljesíteni, inkább egy olcsó fizetős tarhelyet válassz, azért legalább várhatsz valamit, nem kell rettegned, hogy ezt szabad vajon, hanem nyugodt szívvel csinálhatod az oldalad, ha baj van akkor meg a szolgáltató segít.
8/8 anonim válasza:
Még annyi, hogy vannak kifejezetten wordpress tárhelyek, keress rá a googleben, hogy "wordpress tárhely" és az első nem fizetős találatok között válogass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!