Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weblap a fotóimnak?

Weblap a fotóimnak?

Figyelt kérdés
Szeretek fényképezni, rengeteg képem van, és úgy gondolom egész jók is. Szeretném felrakni őket egy oldalra, amin keresztül megmutathatom a világnak is. Kellene valami nagyon egyszerű ingyenes oldal, ahová feltehetem. Jó lenne ha magyar lenne, mert angolul nem értek, szóval nem igazán tudok úgy egy weboldalt megcsinálni. Bár nem is akarok sokat csinálni vele, egyszerűen csak egy cím és odarakom a képeket, csak lehessen valahogy csoportosítani. Jó lenne egy olyasmi, mint pl. a picasa webalbum, azzal csak az a bajom, hogy az nem egy weblap, hanem egy egész profil tartozik hozzá. Szóval mondanátok alamit, hogy készíthessek egy egyszerű weboldalt ahova feltehetem? (csak ne a mindenkilapját)
2013. jún. 17. 14:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én szeretném megcsinálni, de csak valami egyszerűt.
2013. jún. 18. 23:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Ennél a jQuery-s megoldásnál, amit linkeltem, már csak az egyszerűbb, ha scriptek nélkül rakod össze a HTML lapokat. De ahhoz is le kell ülni és nem ott megállni, hogy "á, én ehhez hülye vagyok". Vannak egyébként weblapszerkesztő programok, pl. Kompozer, valószínűleg neked találták ki.

Vagy talán még egyszerűbb:

Keress akkor web galéria generátor programokat. Ezekben csak kijelölöd a képeket, és kidob neked egy HTML oldalt.

Persze mindegyik verzióhoz értened is kéne, mi az a HTML, mi az a relatív link, mi az a webtárhely.

Ha itt feladod, akkor bizony ebből valakinek fizetős melója lesz.

2013. jún. 19. 14:20
 13/13 A kérdező kommentje:

Tényleg nem értek ehhez, fogalmam sincs, hogy miről beszélsz épp, de találtam egy jAlbum nevű programot, ez jónak tűnik, most próbálkozok vele. Ha nem lesz jó, megnézem a Kompozert, amit mondtál, ha tényleg nem találnék semmit, majd elszerencsétlenkedek a jQuery-vel.

Köszönöm a tippjeid!

2013. jún. 19. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!