Weblap a fotóimnak?
Ennél a jQuery-s megoldásnál, amit linkeltem, már csak az egyszerűbb, ha scriptek nélkül rakod össze a HTML lapokat. De ahhoz is le kell ülni és nem ott megállni, hogy "á, én ehhez hülye vagyok". Vannak egyébként weblapszerkesztő programok, pl. Kompozer, valószínűleg neked találták ki.
Vagy talán még egyszerűbb:
Keress akkor web galéria generátor programokat. Ezekben csak kijelölöd a képeket, és kidob neked egy HTML oldalt.
Persze mindegyik verzióhoz értened is kéne, mi az a HTML, mi az a relatív link, mi az a webtárhely.
Ha itt feladod, akkor bizony ebből valakinek fizetős melója lesz.
Tényleg nem értek ehhez, fogalmam sincs, hogy miről beszélsz épp, de találtam egy jAlbum nevű programot, ez jónak tűnik, most próbálkozok vele. Ha nem lesz jó, megnézem a Kompozert, amit mondtál, ha tényleg nem találnék semmit, majd elszerencsétlenkedek a jQuery-vel.
Köszönöm a tippjeid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!