Weblap a fotóimnak?
Figyelt kérdés
Szeretek fényképezni, rengeteg képem van, és úgy gondolom egész jók is. Szeretném felrakni őket egy oldalra, amin keresztül megmutathatom a világnak is. Kellene valami nagyon egyszerű ingyenes oldal, ahová feltehetem. Jó lenne ha magyar lenne, mert angolul nem értek, szóval nem igazán tudok úgy egy weboldalt megcsinálni. Bár nem is akarok sokat csinálni vele, egyszerűen csak egy cím és odarakom a képeket, csak lehessen valahogy csoportosítani. Jó lenne egy olyasmi, mint pl. a picasa webalbum, azzal csak az a bajom, hogy az nem egy weblap, hanem egy egész profil tartozik hozzá. Szóval mondanátok alamit, hogy készíthessek egy egyszerű weboldalt ahova feltehetem? (csak ne a mindenkilapját)2013. jún. 17. 14:29
1/13 tazyo válasza:
én egy picasa webalbumot nyitnék neki. Google szolgáltatás, nyelv választható, fotókezelése zseniális. ja, és tök ingyenes. megosztod a linket, és kész vagy.
2/13 A kérdező kommentje:
Fent leírtam, hogy a picasa webalbummal az a baj, hogy az egy fiók. Nekem egy weboldal kellene, esetleg egy blogféle.
2013. jún. 17. 14:34
4/13 A kérdező kommentje:
Ez a coppermine egy weboldal? Vagy mi ez? Fent írtam azt is, hogy nem tudok angolul, szóval ebből az oldalból a "download" szó kivételével semmit sem értek. Mi ez és mit kell csinálni?
2013. jún. 17. 17:25
5/13 anonim válasza:
Legegyszerűbb, ha valakivel megcsináltatod azt amit szeretnél, olyanra hogy az igényeidnek is megfeleljen.
6/13 anonim válasza:
Hát igen, vagy megcsinálod, vagy megcsináltatod.
Itt egy tutorial, hogyan tudsz jQuery-vel galériát létrehozni:
Ehhez egy sima tárhely is elég, nem kell adatbázis, meg PHP.
7/13 A kérdező kommentje:
Ez a jQuery nagyon jó lenne, de nem tudom vele külön mappákba tenni a képeket :(
2013. jún. 18. 17:47
8/13 anonim válasza:
Már hogyne tudnád. Csak nem a jQuery-vel. Hanem a két kis kezeddel. :) Szétválogatod a képeidet mappákba (a gépeden), és minden mappához létrehozol egy galériát. Aztán ehhez csinálsz egy főoldalt, ahonnan ezek a galériák elérhetőek 1-1 linken. És felcuppantod egy tárhelyre. Kész. :)
9/13 A kérdező kommentje:
De én ehhez hülye vagyok, nem tudom hogyan, milyen főoldalt csináljak, és hogy tegyem be a galériákat és hogy hozzám nyilvánosságra az egészet. Galériát is csak úgy tudnék létrehozni hogy mindent lépésről lépésre lemásolok a videóról :D
2013. jún. 18. 21:08
10/13 anonim válasza:
Bocs de a "valaki csinálja meg helyettem, lehetőleg ingyen, sőt az se baj ha Ő fizet, hogy segíthessen" hozzáállás annyira nem játszik. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!