Hogyan, vagy mijen készitő oldallal csinálhatnék hires blogot amit sok ember néz?
Én amikor "tinisedtem", (bármit is jelentsen ez) már kb már kb 8 éve tudtam helyesen írni.
Na jó lehet, csak 7.
Kérdező nem akarlak megbántani, de ez máris bukott ügy.
A helyesírás igenis egy fontos dolog, mert legalább valamilyen szintű igényességet is hirdet.
A másik pedig, hogy minden blog úgy születik, hogy senki sem ismerni. A reklámozások és az emberek közötti információ csere révén terjed a híre és ha megfelelő a tartalom, akkor hírnevet szerez.
Először is: ha helyesen nem tudsz írni (habár ebben valamelyest segít a böngésző helyesírás ellenőrzője is), legalább tagold a mondatokat, hogy értelmezni tudja a halandó ember is.
Másodszor: függ a tartalom minőségétől, csak akkor fogják sokan olvasni, ha jól van megfogalmazva, érthető, és nem elapósodó a tartalma.
És csak akkor leszel jó helyen, ha minél többen fognak beszélni róla, minél többen linkelik különböző oldalakon, ehhez pedig az kell, hogy sokakat megfogjon a blogod tartalma.
Nem lehetetlen, de Q. nehéz!
Meg se haragudj, de a szövegértésed is elég sekélyes.
Kaptál segítő választ, többet is:
fekete angyal farkas válasza:
bloglap.hu
# 6/15 tegnapelőtt 22:24
Készíteni: notepad++
MIJEN???? Szarjál sírva.
A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/15 tegnapelőtt 23:33
googléba beírod hogy "free blog2, és rámész az első vagy a 2. találatra. Beregisztrálsz és írod.
A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad.
# 14/16 tegnap 10:56
Mit adod itt elő a hattyúk halálát, hogy neked senki sem segít.
09:39
Ennyire sem vagy képes hogy felüsd a googlét a freeblog résznél, majd ezek után kikéred magadnak hogy leszólnak itt egyesek, akkor inkább ne kezdj blogolásba!
Kérdező!
Te szimplán hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!