Ha van egy nagyon jó üzleti ötletem. De egyszerű ember lévén nem tudom hogyan csinálhatnék az ötletre alapuló céget mit tehetek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 23:42
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem te is tudod a választ.. Szerintem :) De gondolj csak bele .. Minden nagy találmánynál voltak, vannak, és lesznek kérdőjelek..
2013. jan. 13. 00:21
3/6 anonim válasza:
Keresel egy üzlettársat, aki intézi azt, amit te nem tudsz, vagy eladod az ötletet valakinek.
4/6 anonim válasza:
Van egy ilyen weboldal, ahova regisztrálhatnak befektetők és ötletgyártók is, ott jó kis fúziók születnek :)
Csak az a bökkenő hogy nem jut eszembe a neve.
Ha mást nem, írj ki egy kérdést, hátha valaki tudja.
6/6 anonim válasza:
Ha nem a tőkével és nem befektetőt keresel, hanem a cégindítással van bajod,akkor keress fel vállalkozásfejlesztési alapítványt, vagy pl. a Fivoszt és segítenek.
Vannak most pályázatok is indulás finanszírozásra, jó üzleti tervvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!