Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Webshopot ingyenes tárhelyre?

Webshopot ingyenes tárhelyre?

Figyelt kérdés
Valaki tud olyan ingyenes webshopot mondani ingyenes tárhelyre (lehetőleg atw-re) ami könnyen felrakható és használható?

2013. jún. 6. 09:44
1 2
 11/17 mahjong ***** válasza:

Szia!

Az üzenetemben ajánlottam 2-t, magyart nem ajánlok, mert a legtöbb reklámmal megy és nem adhatsz hozzá saját címet. Ergo keresnek rajtad, és soha nem költözhetsz el tőlük... megértem a hozzáállásukat, valamiből élni kell, de én ezt nem tudom javasolni csak a nagyon-nagyon-nagyon hobbioldalaknak - vagy személyes teszteléshez, mielőtt rendes tárhelyre költözöl.

2013. jún. 6. 12:05
 12/17 A kérdező kommentje:
értem. és ezeknél hogyan megoldott a fizetés, mennyibe kerülnek, hogyan irányítzom át a most atw-s oldalamat rá?
2013. jún. 6. 12:19
 13/17 anonim ***** válasza:

000webhost.com -ot csak akkor ha hajlandó vagy napi mentést csinálni, mert ha úgy vélik nagyon terheled a szervert az oldaladdal egyszerűen figyelmeztetés nélkül törlik.

freehostia.com pedig ahogy írták lassú, és ez a szolid kifejezés rá.

2013. jún. 6. 17:28
 14/17 anonim ***** válasza:
2013. jún. 9. 13:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Engem eléggé zavar ott az a .tk -s domain...

Fejlesztés ideig jó a domain, de hosszú távon azért ingyenesre építeni nem nyerő.

Bármikor meg vehetik, és hasznot csinálhatnak a munkádból!

2013. jún. 9. 21:11
 16/17 anonim válasza:
nézd meg a [link] oldalt, van ingyenes tárhelyük, és teljesen reklámmentes. fél éve vagyok náluk, csak ajánlani tudom! :-)
2013. jún. 13. 21:21
 17/17 anonim válasza:

ziasztok!

Ha ingyenes webshop kell valakinek akkor csak Webshop hun 3.0!

[link]

"Ha Ön is webáruházzal szeretné terjeszteni termékeit, de túl drágának találja az interneten fellelt megoldásokat, akkor válassza a Webshop Hun webáruház programot, és jusson webáruházhoz ingyen, mindösszesen a készítő bannerét kell a lap alján megjelenítenie 468x60-as méretben.

A letölthető webáruház programban nincs termék darab korlát, sem semmiféle mennyiségi korlátozás, azonnal használható a telepítés után amihez videó segítséget biztosítunk."

A shophoz tartozik fórum is ahol segíséget lehet kapni.

[link]

Valamint a youtubon videok is segítségre vannak!

[link]

Valamint rendelkezésre áll egy kézikönyv is hozzá ami igen hasznos!

[link]

2014. szept. 30. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!