Webshopot ingyenes tárhelyre?
Szia!
Az üzenetemben ajánlottam 2-t, magyart nem ajánlok, mert a legtöbb reklámmal megy és nem adhatsz hozzá saját címet. Ergo keresnek rajtad, és soha nem költözhetsz el tőlük... megértem a hozzáállásukat, valamiből élni kell, de én ezt nem tudom javasolni csak a nagyon-nagyon-nagyon hobbioldalaknak - vagy személyes teszteléshez, mielőtt rendes tárhelyre költözöl.
000webhost.com -ot csak akkor ha hajlandó vagy napi mentést csinálni, mert ha úgy vélik nagyon terheled a szervert az oldaladdal egyszerűen figyelmeztetés nélkül törlik.
freehostia.com pedig ahogy írták lassú, és ez a szolid kifejezés rá.
Engem eléggé zavar ott az a .tk -s domain...
Fejlesztés ideig jó a domain, de hosszú távon azért ingyenesre építeni nem nyerő.
Bármikor meg vehetik, és hasznot csinálhatnak a munkádból!
ziasztok!
Ha ingyenes webshop kell valakinek akkor csak Webshop hun 3.0!
"Ha Ön is webáruházzal szeretné terjeszteni termékeit, de túl drágának találja az interneten fellelt megoldásokat, akkor válassza a Webshop Hun webáruház programot, és jusson webáruházhoz ingyen, mindösszesen a készítő bannerét kell a lap alján megjelenítenie 468x60-as méretben.
A letölthető webáruház programban nincs termék darab korlát, sem semmiféle mennyiségi korlátozás, azonnal használható a telepítés után amihez videó segítséget biztosítunk."
A shophoz tartozik fórum is ahol segíséget lehet kapni.
Valamint a youtubon videok is segítségre vannak!
Valamint rendelkezésre áll egy kézikönyv is hozzá ami igen hasznos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!