SMTP levélküldés beállítása gmail fiók segítségével, hogyan?
Figyelt kérdés
Van egy honlap szerverem, amin nincs SMTP szolgáltatás. Igy ha valaki regisztrált, vagy elfelejti a jelszavát, nem kap emailt. Ez nagyon bosszantó. Olvastam sok leirást,már erről a gmail smtp-ről, de konkrétan sehol nincs leirva, hogy melyik php fáljba kell beirni a sorokat és hogy holl találhatóak. Annyit tudok,hogy teleptve van a szerveren a php_openss. De hogy holl,merre, azt semmit nem tudok. Nem nagyon értek az ilyenhez, de nagyon fontos lenne nekem ezt beállitani. Hálás lennek,ha valaki leirná egyszerüsitve,hogy hogyan is kell megcsinálni, lépésről lépésre. (Joomla 2.5-t használok.)2013. jún. 1. 14:18
2/3 A kérdező kommentje:
H.Tibor87
Tiborkám!!! Létezik olyan kérdés,amire nem tudod a választ??? Nagyon,nagyon köszönöm!!! 100%-ig bevált!
2013. jún. 1. 17:25
3/3 anonim válasza:
Létezik, mert mindent én sem tudok. :-)
Én is csak egy földi halandó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!