Hogyan lehet 2 Gmail fiók egymáshoz rendelését, összerendelését, hozzárendelését törölni?
Van 2 Gmail fiókom és régebben az egyiket hozzárendeltem a másikhoz.Azóta folyamatosan 2x jönnek meg a levelek. Ezt a hozzárendelést szeretném megzsüntetni, törölni, de hol találok erre lehetőséget?
Én nem találok sehol.
Segítséget köszi
Az automatikus átirányítás leállítása
Ha le szeretné állítani levelei automatikus átirányítását, kövesse az alábbi utasításokat:
Kattintson a fogaskerék ikonra a Gmail bármelyik oldalának tetején, és válassza A Google Mail beállításai lehetőséget.
Kattintson az Átirányítás és POP/IMAP fülre, vagy Google Apps használata esetén ehelyett esetleg látható Átirányítás fülre.
Az "Átirányítás" csoportban jelölje be az Átirányítás tiltása választógombot.
Kattintson az első legördülő menüre az "Átirányítás" csoportban, és keresse meg a szűrő alkalmazásával létrehozott átirányításokat.
A gmail súgóból másoltam ki, remélem ez lesz a megoldás. Ha nem, akkor részemről passz.
Biztos ami biztos alapon, ezt is olvasd át, az alsó részen ír az üzenetek letöltéséről.
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek, de ezt a 2 lehetőséget már megnéztem.
Nincsenek átirányítva a leveleim és másik POP3 sincs aktiválva,
De köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!