Mit gondoltok a blogomról?
Akkor indítanék is egy kérdéssel:
Mi értelme van annak, hogy a netről összeszedsz képeket és random kipakolod egy oldalra, mindenféle kategorizálás nélkül. Se szöevegezés, semmi.
Ez miért jó?.... Miért követné bárki is?
beírod google képek fül és annyi képet kapsz, hogy az eszed elmegy. Nem kell követni téged.
Szóval kérdés adott, ennek mi értelme?
aboutme: 11pt betűméret? viccnek is rossz. full HD kijelzőn nem is látom ha nem nagyítok rá...
"I hate people and myself.
officially hate school and the people in it."
Ilyet meg nem írunk nyilvános helyen, még viccből se.
Először az építő jellegű kritika:
Sok értelmetlen kép összevágva, meg gondolom leméretezve kicsire ... olyan lassan tölt be teljesen hogy elunom az életem. Az egésznek nincs sok értelme. A képek rendezetlenek, egybe vágva gifekkel, amik még jobban lassítják, témák sincsenek külön. 10Mb+ ot töltött be eddig és még tölt... és kb. olyan mintha a googleba beírtam volna kereséshez egy csomó krix-kraxot a képkeresőbe azt rákeresnék.
A fehér háttér nem valami szép, olyan elhanyagoltnak tűnik, az oldal elrendezése azon kivül h rendezetlen
Ami tetszik:
A betűk fent szépek, fixált áttetsző felső menürész is szép. Ennyi!
Jaj XD
rámentem a menüben a theme gombra és eltűnt a menü és bejött még 6000 kép XD, hasonló stílusban mint az előbb.
amúgy nem ismerem a Tumblr-t de megnézve 1-2 másik blogot a tied nagyon összecsapott egy valami...
Kérdés:
Ebbe te írtál valamit vagy csak valamivel átalakítgattad?
Esetleg egy kis CSS-t nem lehetne belevinni (vagy esetleg php-t)?
Honnan vannak a képek? és mit akar ez az oldal kifejezni? mert nekem nagyon nem jött át.
JK(laudia) :D:D igazságtáblája:
J K | Q^N+1
0 0 Q^N
0 1 0
1 0 1
1 1 Qnegált
:D:D bocs, névvel nem szoktam viccelődni, de ez kihagyhatatlan volt :D
#4 vok:
Megmutattam havernak is:
"Mért nem vesz neki saját domaint, pazarlás ezt ingyen megosztani az emberekkel. Csodálatos kreativitás, témaválasztás, rendszeres és rendezett blogbejegyzések, mint egy igazi blog. Rengeteg hozzászóló, sok követő, és az az ízé valami eszméletlen. Most látom magamban, hogy ezt soha senki nem múlja felül úgyhogy be is fejezem a saját nemlétező blogomat, mert ennek nyomába sem érek soha."
XDXDXDXDXD
Nagyon tetszik, kérlek olvasd el a legutóbbi bejegyzést a blogomról:
labda kutya proton kék láb tükör alpakka hajósandrás dupla whiskey béla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!