Mit gondoltok a blogomról?
Figyelt kérdés
Szeretnék véleményeket kapni, de nem szeretnék "Fos"-okat és "Szar"-t, esetleg a One Direction-re vonatkozó megjegyzéseket olvasni. Arra kérem azt, aki benéz ide, hogy vonatkoztasson el attól, hogy a történet a One Direction körül is forog és csak a blogot figyelje. A történetet. Aki ezt megteszi annak hálás vagyok:)
És erről a blogról lenne szó: [link]
Köszönöm a válaszokat!
#blog #blogspot #blogger #One Direction #Liam Payne #Zayn Malik #Harry Styles #Niall Horan #Louis Tomlinson
2012. dec. 23. 16:46
1/9 anonim válasza:
a történetnek semmi a köze a weblapkészítéshez
2/9 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! Azért írtam ebbe a kategóriába, mert szeretném, ha pl. a design-et is véleményezné valaki. Vagy az összhangot, esetleg a címet, betűtípust...stb.
2012. dec. 23. 16:49
4/9 anonim válasza:
Hát mit lehet mondani. Sok dizájn nincs, egy kigooglezett háttérkép ismétlésnek berakva, valami egyszerű félig átlátszó, lekerekített szürke blokk. Blognak megfelel, több nem is kell.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de a történet? Tudom, hogy elég rövid a részlet, de meg lehet állapítani belőle, hogy milyen a stílusom, nem?
2012. dec. 23. 17:24
6/9 anonim válasza:
Azt írtad tekintsünk el a süketeléstől és a kinézetet nézzük milyen. Az oké.
7/9 anonim válasza:
szép a kinézet de nekem a háttér ismétlődésében van némi természetellenesség. nem is az oldal irányú, inkább a fenti és a lenti ismétlődés nem valami tetszetős. biztosan találnál tökéletes háttérképet:)
8/9 anonim válasza:
A történet hidegen hagy, a háttérismétlődés engem is zavar, valami szolidabb és ismételhető háttér kéne. A fejléc fontok nem tetszenek, nagyon kilógnak az egészből.
9/9 anonim válasza:
Már megint te?!
Látom törölted újra a blogot, nem is kár érte. Csak az szomorít el engem, hogy te már vagy 5, mindig más nevü blogot linkeltél ide be, hogy véleményezzük, de mivel mindig ugyan az a szemét volt rajtuk, ezért mindig törölted öket...
Mi értelme ennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!