Miért ennyit keresek adsensel?
Üdv!
Van egy olyan oldalam ahol, napi 15000 egyedi látogató van, de havonta max a minimálbér összege jön össze. A reklámok jól látható helyen vannak, nincsenek túl zsúfolva, a havi kattintás kb 2000. Szerintetek mit csinálhatok rosszul?
nekem az a csoda, hogy fizet.
Mondjuk nem minimálbér összege jött össze, de nekem zárolták, csak mert 3 hét alatt 6 számjegyű összeget kerestem volna, azóta mást használok. :-)
H. Tibor!
Én nem értem, ilyen esetekben miért nem pereltek? Vagy minimum írtok egy pert kilátásba helyező levelet. Én ennek egyik okát abban tudom látni, ha esetleg valóban sok kattintás érkezett ugyanarról az ip-ről, tartományról, esetleg robotos trükközés van a dologban.
Sztem a google-nek kéne itt bizonyítani úgyis, hogy csaltál! Ha nem így volt, nem fogja tudni!
Kérdező!
Küldesz nekem is egy címet priviben? Sztem amúgy te is vagy online filmes oldalt, vagy valami gag oldalt használhatsz. Amúgy így elsőre nekem sem tűnik kevésnek. 2000 kattintás annyit jelent, kb. 30-35 ft-ot kapsz kattintásonként. Ez elsőre egyáltalán nem kevés átlagértéknek. Én amikor hirdettem adwordson, akkor eleve mximum 40 ft-ra állítottam a maximális kifizetésemet kattintásonként, de hát ügye ebből csak minimális jut az adsense-t használó oldalnak! általában 100-150 ft-os kattintási ár hozhat neked 30-40 ft-ot! Ennél magasabb nyilván többet, ezért tűnik elsőre reálisnak a 30-35 ft-os átlagár. De valóban látni kéne az oldalt.
köszi, de inkább nem írkálnám le az oldalam címét már senkinek. Mert eddig elküldtem itt mindenkinek, de senki nem írt rá semmit. Lemásolni úgy se nagyon lehet amit csinálok, mert elég sokat melóztunk rajta hogy így hozza az embereket.
Nem online filmes, és nem gag oldal. Magazinszerű oldal mindenféle cikkel. Saját cikkíróink vannak, és többen melózunk rajta h menjen a nézettség. Támogatva népszerű facebook, és youtube oldallal.
Szóval akik azért írtak h megpróbálják lemásolni az oldalt, csak az idejüket pocsékolják. Komoly marketing meló van benne h ilyen a nézettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!