Egy jó honlapszerkesztőt keresek amely ingyenes és magyar nyelvű?
Figyelt kérdés
lapunk.hu mindenkilapja.hu webnode.hu ucoz.hu stb. melyik lenne a legjobb egy haladószintű oldal elkészítéséhez?2013. jan. 15. 13:21
4/8 anonim válasza:
a FrontPage... mióta ingyenes?
na, ez ingyenes és messze felülmúlja a FrontPage-t!
(aki a FrontPage-ről azt állítja, hogy jó webszerkesztő, nem találkozott még igazi használhatóval...!)
5/8 anonim válasza:
"na, ez ingyenes és messze felülmúlja a FrontPage-t!
(aki a FrontPage-ről azt állítja, hogy jó webszerkesztő, nem találkozott még igazi használhatóval...!)"
jegyzettömb
6/8 anonim válasza:
Na most lehet hogy én értem félre a kérdést, de te most mit keresel? Programot vagy Hostingot?
amúgy NotPad++ és 000webhost.com
ha félre értettem a kérdést, ezt tekintsd semmisnek
7/8 anonim válasza:
"lapunk.hu mindenkilapja.hu webnode.hu ucoz.hu stb. melyik lenne a legjobb egy haladószintű oldal elkészítéséhez"
Egyik sem, ahhoz egy jó öreg jegyzettömb, vagy még inkább Notepad++ kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!