Tudtok mondani egy jó weblapkészítő programot, amely ingyenes, magyar nyelvű és elsősorban nem a kezdőknek tervezték?
Én is a NotePad++ nevű programot ajánlom. Korrekt.
G.
Beállnék a sorba, és én is a Notepad++ programot ajánlanám, de azért vannak alternatívák.
Kezdőknek talán nagyobb segítség ha wysiwyg editorokat is ajánlunk. például:
nusphere - egész jó kis editor, néha még profikat is láttam használni
php designer - sajnos ezt nem ismerem, de ajánlották már nekem is
adobe dreamweaver - elég profi wysiwyg editor, már ami a kelléktárát illeti
A wysiwyg editorokkal az a gond, hogy bár látszatra könnyű összerakni velük egy oldalt, a forrást utólag mindig ellenőrizni, lektorálni, javítani kell, mert a hivatkozásokat rendszeresen elszúrják, és ez többnyire csak szervertesztkor derül ki, amikor annyira már nem egyszerű rálelni a hibára - főként ha elég bonyolult az oldal.
Ezért is ajánlják a profik a forrás szerkesztést. Elég egyszer dolgozni nem? A fejlesztett weboldalt pedig lehet ellenőrizni egy böngészőben is,nem kell ahhoz feltétlenül 2-in-1 php editor. Persze php esetén nem árt egy webszervert felpakolni a gépre (teszteléshez pl wampp).
Kérem válasszon az alábbi lehetőségek közül:
a) Notepad++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!