Milyen kinézetet javasoltok a személyi edzői oldalamhoz? Elsősorban designra gondolok.
Körülnézegettem már létező fitness oldalakat, de nekem egyik sem tetszik... valami jó izgalmasat akarok designban adni, persze amit meg is tudok oldani :) photoshop megy, html, css, kis js... jquery is mehet bele, ha találok jót...
Köszi a válaszokat, akár profiktól is.
kezdjük ott: még soha nem láttam egy személyi edző honlapot sem, de semmiképpen nem kigyúrt hasat tennék oda, engem frusztrálna!
kérdések, melyekre meg kell adnia az oldalnak a választ:
kik a célcsoportod? milyen problémákra tudsz megoldást adni? hogyan?
pl: szülés után anyukáknak tanácsot adhatsz, hogy hogyan tornázzon babával.
vagy, pl idősebbeknek hogy hogyan tornázzanak, hogy a porckopásaik ne fájjanak :D
vagy hogyan ússzuk meg a karácsonyt +10 kg nélkül,
vagy hogyan hozzuk formába magunkat a tavaszi szoknya időszakáig stb.
helyedben inkább ezekre tenném a hangsúlyt, sok problémát és megoldását kínálnám fel a látogatóknak, adnék mondjuk bónuszt, amolyan mézes-madzagot, a kinézete pedig lendületes, vidám lenne, olyan, amire ha az ember ránéz, ugrándozhatnékja van :D semiképp nem bombázók, barbibabák és Vin Diesel-ek lennének rajta, hanem hús-vér emberek. :D
szia!
én is mindneképp belevinnék valami extrát. pont van erre egy átdesignolt jquery scriptem növekvő golyókkal :)
fekete háttér, a footer-nél gradient átmenet szürkébe de csak lightosan.
az izmos férfi szerintem is jó ötlet, oldalra nagyban tenném ki, nagyjából az oldal magasságának 70%-ban.
érdekes kihívás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!