Mit javasoltok? Joomla vagy más?
Figyelt kérdés
Olyasmit szeretnék mint az expresz pont hu. csak egy adott témakörrel foglakozna. Vásárolni szeretnék sablont de nem tudom milyet kéne. Az lenne a fő szempont hogy aki regisztrál az tölthet fel, legyen admin felület ilyesmi.
Joomla, vagy Drupal? Melyik lenne a legjobb, ha van más is azt is irhatjátok
2011. okt. 19. 10:24
2/7 anonim válasza:
Én csak Drupallal dolgoztam eddig, de a Joomla is ugyanazt tudja. Elvileg a Joomla használata sokkal egyszerűbb, viszont akik próbálkoztak vele, első körben mind felmérgelték magukat. Egy cimborám viszont kipróbálta a WordPresst és odáig volt érte. Bár a WordPress papíron első sorban blogok szerkesztésére lett kitalálva, lehet az is megérne egy próbát.
5/7 anonim válasza:
szvsz:
ha blog-szerű oldalt akarsz, akkor WordPress, ha komolyabbat, akkor egyértelmű hogy Drupal.
6/7 anonim válasza:
Amint látod, a vélemények megoszlanak, elméletileg a nagy hármas (WordPress, Joomla, Drupal) közül mindegyik teljesen alkalmas arra, amit csinálni szeretnél, próbáld ki őket, és döntsd el, melyik volt a leginkább szimpatikus. Az eddigi tapasztalataim alapján (bár, mint korábban említettem én csak Drupallal foglalkoztam, a többi csak hallottak alapján) a Drupal a legrugalmasabb mind közül, ettől függetlenül nem biztos, hogy a legegyszerűbb kezelhetőség szemponjából.
7/7 anonim válasza:
Egyértelműen Joomla. Nem árt azonban ha előbb ebben a témában tájékozódsz. Nézz szét itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!