Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Honnan tudom megtanulni?

Honnan tudom megtanulni?

Figyelt kérdés
Megszeretnem tanulni egy CMS rendzer kezeleset , csak nem kapok semmi jo dokumentumot azzal kapcsolatban. A joomla 1.5 hoz van konyv , de az mar elavult es a 2.5 hoz nem kaptam semmit. Mas CMS is erdekel , ha kapok , hozza dokumentaciot. Legyszives segitsetek.
2013. máj. 5. 13:43
 1/5 anonim válasza:
***** tutorial???
2013. máj. 5. 13:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Egy olyant szeretnek , ami az alapoktol megtanitja , nem osszevissza tutorialokbol.
2013. máj. 5. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy CMS rendszer kezelése egyáltalán nem bonyolult dolog. Beszédes menüpontok vannak pont azért, hogy könnyű legyen használni. És elvileg súgó mindegyikhez/-ben van.

De ha ez nem elég, akkor én a helyedben kipróbálnék egy hostolt demo változatot abból a CMS-ből, kipróbálnám az összes funkcióját, mi mit csinál (-> mit mit jelent), stb.

Egyébként meg igen, ahogy #1 is utalt rá, tudom javasolni a Google használatát. Pl. "joomla kézikönyv".

2013. máj. 5. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy CMS rendszer kezelése egyáltalán nem bonyolult dolog. Beszédes menüpontok vannak pont azért, hogy könnyű legyen használni. És elvileg súgó mindegyikhez/-ben van.

De ha ez nem elég, akkor én a helyedben kipróbálnék egy hostolt demo változatot abból a CMS-ből, kipróbálnám az összes funkcióját, mi mit csinál (-> mit mit jelent), stb.

Egyébként meg igen, ahogy #1 is utalt rá, tudom javasolni a Google használatát. Pl. "joomla kézikönyv", van pár hasznos találat.

2013. máj. 5. 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Teszel apach-ot php-t mysql-t a gépedre vagy leszeded pl a wampserver-t ami majd megoldja ezeket. Ezután leszedel pár CMS-t és próbálkozol. A legtöbbhöz van magyar nyelv is. A másik, minden valamire való cms-nek van doksija a weblapján. Ja hogy nem magyar nyelvű, hát igen az angol manapság már mindenhez kell.
2013. máj. 5. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!