Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A neten található cégek és...

A neten található cégek és magánszemélyek közül ki készítene hasonló webáruházakat és milyen áron? Vagy melyik könyvből és mennyi idő alatt lehet ezt megtanulni lépésenként?

Figyelt kérdés

Linkelnétek ügyes weboldalkészítőket?

Van egy rakat cég, de honnan tudnám hogy ők tudnak-e olyat ami nekem kell? Mert ok vannak bemutató munkáik de azok nem ilyenek általában.

oldalak:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ami nekem kéne:

- a külalak hasonló, banner fent, menük fent, opciók balra ha megnyitnak valamit, alatta keresés

- felhasználó belépés

- paypal, vagy kártyás fizetés

- valami táblázatkezelő rendszer, ezt nem tudom hogy csinálják, de nekem kéne valami ami összesíti a rendeléseket egy táblázatba, névvel címmel, mit rendelt, mikor, fizetés, amiből egy másik program automatikusan tudna nyomtatni címzett matricát a borítékra

- táblázatkezelős rendszer a feltöltésekre és a termékek rendezésére, egy sort kitörlök az tűnjön is a francba, egyszerű gyors feltöltés: kép berak, név, méret, ár pár dolog aztán ez jelenjen is meg fent,

- árukészlet figyelés

- nah meg ilyenek ami kell egy normális webáruházhoz

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. nov. 13. 00:38
 1/8 anonim ***** válasza:

A rendes cégek akik ilyennel foglalkoznak gond nélkül megoldják ezeket.

Ez ált. úgy működik, hogy megadod miket szeretnél, ők mondanak rá egy árat. Ha elfogadod, akkor szépen részletesen is kidolgozzák és ha mindenben megegyezik a dolog a te elképzeléseddel, megcsinálják és átadják.

Árat pontosan nem lehet mondani, de minimum erre 200e-től felfelé kell számolni.

2012. nov. 13. 00:44
 2/8 A kérdező kommentje:

ok, 200-tól meddig kb.?

és hát khm, én elég debil vagyok ezekhez

körberöhögnének ha vázlatot rajzolnék a kinézetről? :D

és nem géppel csinálnám?

Alkalmazást androidra, iosra mennyiért csinálnának vajon rá? ez már csak extra, először örülnék a weboldalnak is

végül nekem csak egy jól működő váz kell, a többit kitölteni lesz majd a "móka"

2012. nov. 13. 00:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Alapvetően (jobb helyeken) amikor elmondod kb mit szeretnél, akkor készítenek egy mock-up-ot (egy ilyesmihez hasonló szerkezeti felépítést mutató képet: [link] valamint kidolgozzák a különböző oldalakat is valamilyen fiktív tartalommal, hogy lásd, hogy miként fog kinézni az egész.

Ha te rajzolsz, az nem gáz, de szokott grafikus is megbeszélésen, aki elég gyorsan össze tud akár kézzel dobni egy pár vázlatot az elhangzottak alapján, ha van konkrét ötleted.

Felső határt nem könnyű mondani, mivel az bármennyi lehet. Most mondhatom azt, hogy 10 millió, de ha valami brutális, több szerveres shop kell, például olyan szintű, mint mondjuk az amazon.com vagy hasonló, akkor annak bárhol lehet a vége e fölött is akár.

A mobilos appok már más tészta (és ált. másik cég is) ezeknek az árazásáról pontosabbat nem tudok mondani. (De ez sem olcsó.)

Szvsz egyszerűbb és hasznosabb, ha a weboldalnak van egy JÓ és ÁTGONDOLT mobilra optimalizált verziója is. Talán még olcsóbb is, ráadásul minden készüléken használható, míg mondjuk az appk esetében külön kell az egyes rendszerekre megírni.

2012. nov. 13. 01:34
 4/8 A kérdező kommentje:

300-400.000-bol akkor kijonne?

az okes ha kerek egy tervet es arajanlatot de csak mondjuk 2 honap mulva csinaltatom meg?

csak mert nekem is terveznem kell a penzzel es jo lenne tudni pontosan mennyibe kerul ez mert ha felmilla akkor varnek a kovetkezo fizuig hogy legyen mellette tartalekom.

2012. nov. 13. 13:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezt az adott céggel kell megbeszélni.

Keress fel egyet (vagy többet) és velük egyeztess, hogy mit és mennyiért vállalnak!

2012. nov. 13. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Én 100 és 200 között megcsinálom android alkalmazással együtt (ios-t nem vállalok), külön termék feltöltő programmal együtt. A későbbi karbantartási munkálatok megegyezés alapján.

A dolog valahogy úgy működik, hogy megbeszéljük mit szeretnél milyen funkciókat, megtervezzük a felületet a rajzod ebben segíthet. Határidőre elkészítem a design tervet, egy kis pilot project-el karöltve. Ezen a ponton átbeszéljük mi tetszik mi nem, mi kellene még pluszba. Majd következő határidőre elkészül weblap. Az android program ezután készülne hozzá hasonló megbeszélések alapján.

2012. nov. 13. 13:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok! Lemaradt, hogy ha érdekel küldj üzenetet, mutatok referenciákat ha kell.
2012. nov. 13. 13:49
 8/8 A kérdező kommentje:

találtam szépet 600.000-ből minden meglenne amit akarok...

viszont 2 hónap!!!

majd jövőre addig meg vmi egyszerűbb oldallal beérem Karácsonyra

azt hittem ezeket megcsinálják egy hét alatt...:(

2012. nov. 24. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!