Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen lett a weboldalam?...

Milyen lett a weboldalam? (Nem a tipikus kattintgatós. )

Figyelt kérdés

Az oldalról 18 éven felüliek véleményét várom! (Nincs rajta xxx, ne is reménykedj! :) De akkor sem kérnék 18 éven aluli véleményt, mert nem fogják érteni.

Egy statikus intro oldallal indul, majd belépsz egy wp-re. (Az intro oldalon minden oldal az enyém, de most erről kérnék véleményt.)

Összetett oldal, rengeteg információval, nincsenek rajta lopott cuccok. A grafika is saját. (A wp sablon nyilván nem, de saját szájízre lett szabva itt-ott.)

Érdekelne, mit módosítanátok? Milyen rovatokat tegyek még bele? Vannak még tervek, bővülni fog, csak idő kell hozzá, mert ebben is elképesztően sok munkám és időm van.

A wp oldalról nyitható még egy statikus oldal, világos narancs kiemeléssel (linkkel), arról is mondhattok véleményt. Szerintem áttekinteni sem 2 perc. (Az oldal domain-je is elég beszédes.)

Néhány link még nem elérhető, a napokban töltöm fel őket, de azok most nem annyira fontosak: impresszum, ilyesmi...

Az oldal: [link]

2013. máj. 2. 01:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
52%
uristen
2013. máj. 4. 02:48
 22/26 Drone007 ***** válasza:

Nem, nem az zavar, hogy nem azt teszed amit tanácsoltam, hanem az, hogy nem mutatsz rá hajlandóságot, hogy valóban jobbíts az oldalad kinézetén, holott azt kérted a gyk közösségtől, hogy ez irányba adjanak útmutatást.

Én nem írtam semmi konkrétumot, irányvonalakat határoztam meg, amiket célszerű lenne követni.

A logóknak nem az a szerepük, hogy megjegyezzék őket, hanem az, ha újra megpillantják őket - akár csak egy elsuhanó autó oldalán is - azt felismerjék. A logotípia is a szakmám, bocs, hogy belekontárkodtam az elképzeléseidbe.

Ha úgy érzed megsértettelek, akkor elnézést, nem állt szándékomban, biztos a fideszes jelző volt túlzás.

Komolyan statisztikákat kérsz? Olyan tanácsokat kaptál, amiket egy tanácsadó cég komoly összegekért ad...

És én nem a látogatottság növeléséről írtam, hanem a látogatók megtartásáról.

A #20 felesleges volt, ez nem politikai kategória.

Még mindig remélem, hogy megfogadod egy-két tanácsunkat, hisz nem csak én adtam tanácsot, legfeljebb én vagyok az aki a legkésőbb feladja, hogy jobbá tegye a magyar web kinézetét :)

Gondolkoztam azon, hogy készítek neked egy introoldalt, de valószínűleg támadásnak vennéd, ezért nem teszem.

További sikeres harcot a gonosszal (reméljük jövőre fordul a kocka)!

2013. máj. 4. 08:17
 23/26 A kérdező kommentje:

Kedves uristen! :)

Te is jó példája vagy a magyar, borzasztó mentalitásnak, sajnos... Hiába írod le százszor a semmitmondó két mondatot, egyet bizonyítasz vele, politikusként te sem lennél különb, mint a jelenlegi két senkiházi párt. (Ha fel kéne mutatnod valamit az életedből, bármilyen tudás, mi lenne az? Az uristen mondat? Meg az előző? Hm, szép eredmény!)

Látogass el egyszer Ausztriába, vagy lépj fel egyetlen osztrák blogoldalra, és nézd meg a különbséget az emberek reakciói között! A magyar parasztkodni jár blogokra, az osztrák segíteni! Nem fura? Menj ki autóval egy főútra, és nézd meg a különbséget! Sajnos a hozzád hasonlók miatt tart itt országunk, ahol! Akik mennek oldalakra szitkozódni, mert ez hű, de jó nekik! Akik mindenben nagyon okosak, és kikérik maguknak, ha nincs igazuk, ám csak azért is rá akarják erőltetni másokra a saját, hű de nagy okosságukat! De felmutatni már semmit nem tudnak!

Tudom, hogy a hozzád hasonlóknak ez az egyetlen szórakozási lehetőségük, mert ha lenne valódi teljesítményed, nem érnél rá ilyen hülyeségekre, hogy oldalakra járj parasztkodni! Téged erre nevelt anyukád és apukád otthon?

Szerencsére országunkban is már egyre több embernek elege van a magyar gusztustalan mentalitásból, mint a tied is, hogy a hozzád hasonlók (név nélkül!!!!) állandóan a másik tornácát akarják telesz@rni, aztán, ha a másik elért valamit, akkor ezek mennek ám utálkozni, meg irigykedni!

Tipikus példája vagy ezeknek az embereknek, akikhez nem szólt senki, de csak azért mondják a saját, semmitmondó hülyeségeiket, amíg viszont nem kapják a sértést! Mazohista vagy? Szerintem neked még fel kell nőni ahhoz, hogy engem meg tudj sérteni! Mind tudásban, mind agyban, mind tehetségben!

Nálad jóval nagyobb hatalmú emberekkel megyek szembe, akik akadályozzák, hogy ez az ország Ausztria szintjére emelkedjen! Akikkel szemben te sunnyognál egy kő alatt!

Mi a bajod? Fáj, hogy egyeseknek nagyobb a tudása a tiednél? Miért nem teszel érte, hogy neked is legyen?

Sorold! Mit tudsz felmutatni? Szívesen szemrevételezem a munkádat, ha már ennyire nagyra tartod magad! Jó néhány helyen dolgoztam köztük webes cégnél is (marketing részen), ahol azt láttam, hogy a hozzád hasonlók hogyan verik át a vállalkozókat a tipikus hülyeségekkel, mint hogy legyen új oldala, meg változtasson, mert hű de sok látogatója lesz! Persze, hogy nem lett neki, mert a design önmagában nem hoz látogatót! De a magyar ügye átveri a magyart, mert ehhez ért!

Ha lesz bármid, amit fel tudsz mutatni, készíts róla weboldalt, és teszteld, milyen sok látogatód lesz, ha így meg úgy változtatsz a kinézeten! És majd, ha tesztelted saját oldalaidat, akkor oszd az "uristen" mondataidat! És majd mutasd meg mindenkinek, mennyire sokra vitted a tudásoddal!

Most remélem elégedett vagy, kedves uristen? :) Kaptál választ, még ha nem is veled beszélgettem.

2013. máj. 4. 08:25
 24/26 A kérdező kommentje:

Drone007!

A tanácsot sosem veszem támadásnak, a nyilvánvaló támadást veszem támadásnak. :) A mondatod egyértelműen támadás volt, ráadásul felesleges, hisz olyannal gondoltál támadni, amivel, ha bárki weboldalamra néz, azonnal látja, hogy ez most mire volt jó? :) Mi volt a cél?

Minden hasznos választ megköszöntem, normálisan, ahogy a tiedet is! Normálisan leírtam a szempontjaimat, amire válaszul támadást kaptam. Nem sértődtem meg rajta, ahogy írtam, igen nagy "diktatórikus" hatalommal rendelkező emberekkel megyek szembe, nem fogok ilyeneket magamra venni... De nálam, amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten! Egy politikust is csak akkor támadok, ha már annyira pofátlan, mint ezek 20 éve!

Az szép, ha segíteni akarsz, csak ne forduljon át. Amúgy kíváncsi lennék az intro javaslatodra, feltéve, hogy nem lenne sértődés, ha mégsem fogadnám meg! :) (Ha gondolod, írd meg akár itt, akár privátban a linket, persze, ha feltöltöd valahova, hogy lássam. Ilyet sosem veszek támadásnak.)

Az előző uristennek írt válaszomban leírtam, én is dolgoztam már webes cégnél, de inkább a menedzselés, analitika terén. Láttam a statisztikákat, hogyan javult vagy nem javult az oldalak látogatottsága. Sok olyan dolog van, ami egyáltalán nincsen hatással a látogatókra, még ha azt is mondják. Ennél a cégnél is az átverés volt a cél! Egy nagyon komplex, de semmit nem érő rendszerrel. El is jöttem onnan.

Ha logókban utazol, akkor szerintem tudod, hogy logót a KKV vállalkozások maguknak készíttetik, nem igazán érdekli őket, hogy majd a vevő mit mond róla... Egyszerűbb, ha a marketing által elfogadtatják azt. Ha valami nagy márkát akarnék létrehozni, nyilván, én is terveztetném, meg szempont lenne, hogy mutat névjegykártyán, hivatalos levél fejlécen stb. de ennél a weboldalnál nem ez lesz a döntő szempont. :)

Ennél azért sokkal nehezebb dolgokkal nézek szembe már most is. Köszi a válaszaidat, és a segítséget, ezekkel eddig sem volt gondom! :)

2013. máj. 4. 08:48
 25/26 anonim ***** válasza:
Te tényleg politikus lehetnél, az "úristen" kifejezésre tudtál egy oldalt szövegelni lényegében a semmiről.
2013. máj. 4. 10:49
 26/26 anonim ***** válasza:
en vagyok az uristen, nem olvasom el, túl hosszú, bocs :D
2013. máj. 4. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!