Miért kell állandóan a tipikus pénzem van eszem nincs kérdést feltenni? (lent)
Néha hencegésnek indul...aztán szépen le lesz oltva.
De sztem sok esetben tudnak egyesek 1-2 dolgon pontosítani hozzátenni-elvenni belőle hogy optimálisabb legyen :)
Néha meg el is szalad velük a ló...pl sztem játékra felesleges i7-2600k egy 60ezres karihoz, vagy pl a 8GB ram is túlzás, csak jól hangzik...stb :)
Nekem pl. 8 Giga is kevés, most akkor mondjam azt, hogy semmi eszed sincs?
Azzal egyetértek, hogy a vásárolni kívánt gép ára fordítottan arányos szokott lenni a kérdező eszével, de ez nem újdonság, aki tele van pénzzel, az nyugodtan lehet hülye.
Vagy pl tápnál is számít a minőség, mert szállt már el régen gépem táp miatt...és az visz magával kb mindent...szal ott azért számít hogy gagyi e.
Vagy pl beletesznek 2TB-s lemezt, de akkor optimálisabb egy külön rendszer lemez, ami akár ssd is lehet...biztonság szempontjából se mindegy, nekem külső lemez van, tele adatokkal, ha a gépet telepítem újra csak le kell húzni, és nincs az hogy uppsz leformáztam 1TB játékot.
Vagy nálam pl gépház édesmindegy, egér is, másnál meg lehet hogy sokat számít az egér.
Lényeg hogy pl énis ha összedobok egy konfigot, azért kell mellé egymegerősítés hogy na ez így pöpec és mehet. :)
"Nekem pl. 8 Giga is kevés, most akkor mondjam azt, hogy semmi eszed sincs?"...a 8GB ramot egy átlag jáékos gépre értettem, ami az ésszerűség határán belül van összerakva :)
Nekem is kell rendereléshez egy bikaerős processzor, mert nem mindegy hogy percenként 1 kép vagy óránként...ha te kihasználod legyen 8GB, de egy ésszerűen összeraktt gamer gépben egyelőre nem lesz kihasználva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!