Weblap készítés, beárazás?
Sziasztok. Kérésre készítettem egy weblapot egy kisebb vállakozásnak. A lenti linken megtalálható. Teljesen még nincs kész, viszont öszességében a lap a végleges fázisba került, a maradék már csak kulimunka. Mennyit szoktak elkérni egy ilyen egyszerű weblap elkészítéséért?
Teljesen statikus, ha jól látom. Elég egyszerű és nem minőségi munka, nem szabványos.
5000-10000-et megér szerintem, többet nem nagyon.
Igen, tudom, hogy nem egy nagy vasziszdasz, írtam is. 24 munkaórám lehet benne, az abszolút nulláról kezdve a css, html ismeretekre értve. :)
A kereslet-kínálat dolgot is értem csak nulla tapasztalatom van. Nem szeretnék sokat kérni érte de azt se szeretném ha 2-3e-kel akarnák kiszúrni a szemem.
Én egy max 10.000-et gondoltam érte. Ez korrekt árnak tekinthető?
Ez most furcsa lesz, de ez attól is függ, hogy a cég akinek eladod helyileg hol székel.
Egy pesti cég nem vesz komolyan ha 6 számjegy alatti összeget kérsz. Más cég lehet hogy 50eFt-t sem hajlandó kifizetni.
A legcélszerűbb úgy behatárolni az árat (ha nincsenek szabott moduláris áraid), hogy a befektetett munkaidőt veszed alapul, és meghatározod az óradíjadat (2-3000Ft, vagy ha nagyon profi és keresett fejlesztő vagy, ennek sokszorosa).
Azt is számold hozzá, ha számlaképes vagy, erre számold rá az Áfa-t!
Én a magam részéről egy ilyen oldalt 60-80eFt-ért adnám (Pest irányába 100-120e), amiben benne van az adminisztrációs rész is persze.
Szerintem nem. :D
30-60e azért az oldalért...Persze ha rám "tukmálnák", nem tiltakoznék de azért maradjunk a realitások talaján. :)
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!