Barátommal késziteni akarunk egy oldalt valamilyen e107 használunk többi lent segitseg?
Figyelt kérdés
[link] ezt töltöttük le ezt irja ki Table 'e107_banlist' already exists mi lehet a gond köszönöm segitseg?2013. ápr. 23. 21:23
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha valamit hülyén irtam le mert nem vagyok profi ebbe
2013. ápr. 23. 21:24
2/7 anonim válasza:
Konkrétan mindent hülyén írtál le...
Ugorj neki megint!
Amúgy arra panaszkodik, hogy már elkészítette egyszer az adott táblát és meignt be akarod neki erőltetni.
Dobd el az egészet az SQL-ből és nyisd újra, plusz telepítsd újra.
3/7 anonim válasza:
Amúgy feltétlenül e107 kell?
Mire kell pontosan?
Wordpress, vagy joomla esetleg?
4/7 A kérdező kommentje:
hát egy játékszerver weboldal készitéséhez de nem lehetne ezzel az e107-et folytatni mert leirhatnád mit csináljak kösz
2013. ápr. 24. 09:21
5/7 A kérdező kommentje:
jo a worldpress is
2013. ápr. 24. 14:01
6/7 PHP de kóder! válasza:
szerintem az e107-et felejtsd el, ugy tudom, mar nem igazan fejlesztik, nem tudom, hogy support van-e meg hozza
a joomla egy bugos szar, naponta fel fogjak torni (otszor)
szerintem inkabb wordpressel vagy drupallal probalkozz
7/7 anonim válasza:
A joomlát valóban mindig feltörik. Erre tudok élő példát mondani, de az e107-ttől talán kicsit jobb :D
Szerintem wordpress legyen, vagy drupal. Vagy saját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!