Miért váltak valóra valamilyen formában az álmaim míg jártam a volt barátommal?
egyszer azt álmodtam hogy a suli kalandpark lett és a lépcsőn csúztam le és egyszer elmentem kalandparkba (olyan 1hónapal utána ) és láttam hogy pont ugyan olyan csúszdán csúszok le..de ez még semmi ahhoz képest hogy mielőtt szakítottunk azt álmodtam hogy én szakítok vele egy másik fiú miatt és erre 3 nappal utána ő szakított velem egy másik csaj miatt..és elég sokszor álmodtam ilyesmiket és utána valahogy tényleg igazak lettek...:S
Kérlek mondjátok meg hogy miért élmodtam ilyeneket?! de mostmár nem álmodok ehhez hasonlókat csak akkor álmodtam mikor jártunk.:S
Ennek egyetlen olyan alap oka lehet, mely igaz mindenkire: valamilyen szinten, valamilyen formában különlegesek vagyunk.
Ennek a kijelentésemnek pedig ezer és ezer számos kis oka lehet (hogy ki miért, hogyan különleges). Ha igazán érdekel ez, akkor ajánlatos elmenned egy olyan emberhez, aki érti is a dolgát, és tud is segíteni, nem pedig a találgatások birodalmába vezet (mert itt csak az van).
En az elso szerelmem mellett, olyan gyonyoru verseket irtam h meg egy versiro versenyt is nyertem vele.Miutan szakitottunk, meg irtam parat persze szomoruakat. Aztan ahogy feljtettem , megszuntek.
En az ilyen dolgokra csak azt tudom mondani, h amikor az agyuk sokat jar valamin, vaghy valakin akkor nagyon erdekes dolgokra vagyunk kepesek.
:)
x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!